Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
27.04.2024

 

VIIKKOINFO – 11.- 17.2.

Uutiskirje sisältää
 

  • Täyden kympin juhlavuosi
  • Muistutus Aarrepäivistä

Täyden kympin juhlavuosi

Vuosi 2019 on Akselin juhlavuosi, jolloin vietetään Akselin 10-vuotis syntymäpäiviä. Akselin syntymäpäivä on torstaina 5.11.2019. Synttäreitä juhlitaan koko viikko maanantaista sunnuntaihin 4.-9.11. mutta juhlavuosi näkyy markkinoinninssa ja viestinnässä sekä sisä- ja ulkosomistuksessa koko vuoden ajan. 

Maaliskuussa aloitetaan Juhlavuoden arvonta ja Akseliin lisätään juhlavuoden somisteita. Aarrepäivät polkaisevat juhlavuoden kunnolla käyntiin, koska myös Aarrepäiviä vietetään juhlavuodenteemalla. 

Juhlavuoden aikana toteutetaan teeman mukaisesti Täyden kympin - kampanjoita; Täyden kympin ystävä, Täyden kympin Aarrepäivät, Täyden kympin äiti jne.. 
 

Liikkeiden toivotaan hyödyntävän täyden kympin -teemaa koko vuoden ajan

Myös liikkeiden on helppo hyödyntää Täyden kympin -teemaa omissa tarjouksissa ja esimerkiksi somejulkaisuissa - teillä on täyden kympin palvelu, täyden kympin henkilökunta, täyden kympin kampanjat sekä täyden kympin tuotteet. Juhlavuoden aikana henkilökuntaa aktivoidaan mukaan erilaisilla markkinointiviesteillä ja materiaaleilla. 
 

Juhlavuosirintanapit

Jokaiselle liikkeelle jaetaan juhlavuosirintanapit ennen Aarrepäiviä. Liikkeet saavat itselleen rintanapit niin, että jokainen työntekijä saa itselleen käyttöönsä oman rintanapin. Rintanappeja tulee käyttää aina kun mahdollista, jotta juhlavuosi näkyy mahdollisimman paljon asiakkaille. Salla jakaa liikkeille rintanapit ennen Aarrepäiviä. Rintanappeja on saatavilla kahdessa värissä turkoosina ja vaaleanpunaisena.

Juhlavuoden arvonta

Juhlavuoden aikana järjestetään kuukausittain juhlavuoden arvonta. Palkinnot vaihtelevat kuukausittain ja ovat erittäin houkuttelevia. Juhlavuoden arvontaan voi osallistua jokaisen liikkeen kassalla täyttämällä arvontakupongin. Arvontaa markkinoidaan somessa sekä kampanjoiden yhteydessä. Näin houkuttelemme asiakkaita tulemaan Akseliin ja tuomme jatkuvasti esille juhlavuotta. Salla jakaa arvontalaatikot ja ohjeet arvonnasta ennen Aarrepäiviä jokaiselle liikkeelle. Arvontapalkinnot julkaistaan ennen kunkin arvonnan alkua. 

Muistutus

Aarrepäivät to-la 14.-16.3.

Aarrepäiviä vietetään maaliskuun puolivälissä torstaista lauantaihin. Aarrepäiville on kauppakeskuksen toimesta ohjelmaa, mutta pääpaino on liikkeiden kaupallisessa tarjonnassa.

  • Ilmoitathan Aarrepäivätarjoukset Tarjouseditorilla
    ma 18.2. mennessä.

  • Ilmoitathan liikekohtaisen Aarrepäiväohjelman Intran Aarrepäiväsivun lomakkeella
    ma 18.2. mennessä

  • Ilmoitathan liikkeen juontotekstin/toiveet Aarrepäiväjuontajalle
    to 7.3. mennessä
     

Lisätiedot Aarrepäivistä löydät Intran Aarrepäiväsivuilta. Yksityiskohtaiset ohjeet Aarrepäivätarjousten ilmoittamiseen löydät edellisestä uutiskirjeestä.
» Katso uutiskirje tästä

» Kirjaudu intraan tästä