Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
25.04.2024

 

VIIKKOINFO – 28.2 - 3.2.

Uutiskirje sisältää
 

  • Tietoa Aarrepäivistä

Aarrepäivät to-la 14.-16.3.

Aarrepäivien to-pe torilla jaetaan Ap-flyeria markkinakansalle, Onnenostoksilla - joissa satunnaiset ostajat yllätetään lahjakorteilla/tuotepalkinnoilla - houkutellaan myös ostokansaa Akseliin. 

Lauantaina on panostettu erityisesti lapsiperheiden ohjelmaan. 
 
Lauantai 16.3.

  • klo 13.00 – 15.00 Kasvomaalauspiste Akselin katutasossa
  • klo 13.00 Paavo Pesusieni (20 min halitreffit)
  • klo 13.30 Koko perheen TaikuriShow 30 min, jonka jälkeen ilmapallohahmojen tekoa lapsille
  • klo 14.00 Paavo Pesusieni (20 min halitreffit)
  • klo 15.00 Paavo Pesusieni (20 min halitreffit)
  • Onnenostokset

Paavo Pesusieni esiintyy vasta toista kertaa Suomessa, joten tämä ohjelmanumero on taatusti houkutteleva. Aarrepäivien pääpaino on kuitenkin kaupallisessa tarjonnassa, joten liikkeiltä toivotaan nyt mahdollisimman hyviä tarjouksia.

Aarrepäivätarjoukset

Lehti-ilmoituksiin tarjouksia tarvitaan tuttuun tapaan jokaiselta liikkeeltä 3 kappaletta, yksi jokaiselle Aarrepäivälle. Tarjoukset ovat voimassa vain yhden päivän, jotta asiakkaat saadaan tulemaan ostoksille useampana päivänä.

Aarrepäivien kaikki tarjoukset julkaistaan Länsi-Savon liitteessä torstaina 14.3. 

Aarrepäivätarjoukset ilmoitetaan Tarjouseditorilla

Liike voi lisätä Tarjouseditorilla Aarrepäivätarjouksia enemmän kuin kolme kappaletta, mutta vain liikkeen kolme lehteen määrittelemää tarjousta julkaistaan lehti-ilmoituksessa. 

Kaikki Aarrepäiville ilmoitetut tarjoukset nousevat Akselin verkkosivujen Aarrepäivät-kampanjasivuille näkyviin 7.- 16.3. Aarrepäivät-kampanjasivua tullaan markkinoimaan vahvasti sähköisissämedioissa kuten Länsi-Savon ja Googlen mainospaikoilla. 

Muistathan siis valita Tarjouseditorilta Aarrepäivätarjousten kohdalta mitkä ovat ne kolme tarjousta, jotka liike haluaa nostaa esiin lehti-ilmoitukseen.
Huom. Kiinnitättehän huomiota siihen, että lataatte lehti-ilmoitusten tarjouksiin riittävän suuret kuvat, jotta tarjoukset toistuvat hyvin myös painettuna.

Ilmoita Aarrepäiväntarjoukset Tarjouseditorilla ma 18.2. mennessä.

Lehdessä julkaistavista tarjoksista lähetetään vedos liikkeen hyväksyttäväksi ennen julkaisua.

Ohjeet - näin ilmoitan Aarrepäiville tarjoukset

*

1. Täytä tarvittavat tuotteen/palvelun tiedot ja lataa kuva.

Täytä tiedot huolellisesti, koska nämä tiedot julkaistaan kampanjasivustolla, printtimateriaaleissa sekä somessa. 

2. Valitse kampanja ''Aarrepäivät 2019'' ja minkä päivän tarjouksesta on kyse 
 

Huom! Voit valita jokaisen päivän tarjouksesta yhden, joka julkaistaan lehti-ilmoituksissa. Mikäli haluat tarjouksen lehteen, klikkaa aktiiviseksi kohta ''haluan tämän tarjouksen julkaistavaksi myös Aarrepäivät 2019 lehti-ilmoituksessa''.


3. Valitse teema mihin tuote/palvelu kuuluu

Teeman avulla asiakas pystyy suodattamaan hakutuloksia, jos on esimerkiksi kiinnostunut ainoastaan ravintola -ja kahvilapalveluista tai vain muodista jne.

4. Tarkista, että olet kirjoittanut tarvittavat tiedot oikein, lisännyt kuvan ja julkaissut tarjouksen. Tämän jälkeen tallenna tarjous.

Aarrepäivien juontoon nostoja Akselin liikkeiltä

Halutessaan liikkeet voivat lähettää Aarrepäivän juontajalle liikekohtaisia juontotekstejä ja -toiveita ennakkoon. Juontaja vahvistuu myöhemmin.

Ilmoita juontoteksti 7.3. mennessä intran Aarrepäiväsivujen lomakkeella.

Liikkeiden oma ohjelma Aarrepäivillä

Tuttuun tapaan myös liikkeiden toivotaan järjestävän omaa ohjelmaa. Ohjelma voi olla esimerkiksi piirrustuskilpailu, tuote-esittely tai arvonta. Mitä enemmän ohjelmaa saadaan kauppakeskukseen, sitä houkuttelevammaksi tapahtumaviikonloppu saadaan!

Ilmoita liikkeen järjestämä AP-ohjelma intran Aarrepäivä-sivuilta löytyvällä lomakkeella maanantaihin 18.2. mennessä.

Lähde mukaan Aarrepäivien Onnenostoksiin

Aarrepäivillä järjestetään Onnenostokset, jossa satunnaisesti valitut Aarrepäiväasiakkaat voittavat kauppakeskuksen, liikkeiden tai muiden yhteistyökumppaneiden lahjoittamia palkintoja. Voittajat julkaistaan Aarrepäivien aikana Akselin Facebook-sivuilla, joka lisää tapahtuman houkuttelevuutta.

Palkintokuoria jaetaan nyt usealle liikkeelle. Liikkeet lahjoittavat palkintokuoret omasta toimesta valitsemalleen shoppailijalle Aarrepäivien aikana. Palkintoliikkeet valitaan niin, että Akselin monipuolisuutta saadaan tuotua esiin. Salla on yhteydessä liikkeisiin joihin palkintokuoret jaetaan, sekä liikkeisiin jotka lahjoittavat palkintoja. 

Voiko liikkeenne lahjoittaa palkinnon Onnenostoksiin?

Nyt myös te liikkeet voitte ilmoittaa Onnenostoksiin lahjakortteja tai tuotepalkintoja. Tavoitteena on saada kymmenen palkintoa jokaiselle päivälle. 

Ilmoita Onnenostoksiin tulevat palkinnot intran Aarrepäivä-sivuilta löytyvällä lomakkeella maanantaihin 18.2. mennessä.

Aarrepäivien somistus

Kauppakeskuksen Aarrepäivien somistukseen käytetään Akseli-ilmapalloja, AP-kylttejä kauppakeskuksen lattioilla ja katossa, staattisia AP-tarroja sekä AP-somistusnauhaa. Liikkeiden tulee käyttää somistuksissa AP-nauhaa, Akseli-ilmapalloja sekä mahdollisuuksien mukaan staattisia AP-tarroja, mikäli liikkeillä on tarroja vielä jemmassa aiemmilta Aarrepäiviltä.

Liikkeiden - joilla on näyteikkunatilaa toivotaan käyttävän myös näyteikkunassaan AP-somisteita. On kaikkien etu, että Aarrepäivät näkyvät somistuksissa hyvin myös ulospäin ja ohjaavat ostoskansaa kauppakeskukseen.

Hintapohjat

Aarrepäivätarjoukset tulee nostaa liikkeissä esiin Aarrepäivähintapohjilla. Liikkeille jaetaan uusia painettuja AP-hintapohjia A4-koossa. Hintapohjat ovat myös ladattavissa sivun oikealta palstalta sähköisessä muodossa.

Mikäli liikkeenne tarvitsee Aarrepäivien somistusnauhaa tai ilmapalloja, ilmoitathan siitä suoraan Henkalle: henri.naukkarinen@toivakkaoy.fi tai p. 040 753 1938

Tarkempaa tietoa Aarrepäivistä löydät Intran Aarrepäivät -sivuilta.

» Kirjaudu intraan tästä