Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
30.04.2024

 

VIIKKOINFO – 28.– 31.10.

Uutiskirje sisältää
 

  • Pyhäinpäivän/halloweenin aukiolo
  • Muutos Isänpäivän aukioloon
  • Syntymäpäiväviikon somisteet
  • Syntymäpäiväviikosta
  • Loppuvuoden tapahtumat 

Pyhäinpäivän/Halloweenin aukiolo 


Akseli on avoinna lauantaina 2.11. klo 12-16.  Akselissa järjestetään karkki vai kepponen karkkijako. Karkkijako tapahtuu Akselin liikkeistä. Salla jakaa perjantaina jokaiselle liikkeelle karkkeja jaettavaksi. Mikäli karkkeja jää lauantailta yli voi ylijäävät karkit jakaa syntymäpäiväviikolla. 

Muutos isänpäivän aukioloon

10.11. Sunnuntaina vietetään isänpäivää. Kauppakeskus on avoinna klo 10-17. Isänpäivänä ei järjestetä erityistä ohjelmaa. Liikkeet jotka haluavat voivat olla avoinna 10.11. sunnuntaina. 

Synttäriviikon somisteet
 

Syntymäpäiväviikon somisteina ovat hintapohjat ja ilmapallot. Hintapohjat ovat ladattavissa intrasta työkalupakin syntymäpäiväsivulta ja haettavissa lastauslaitureilta tiistaina 29.10. Myös ilmapallot ovat haettavissa lastauslaitureilta tiistaina 29.10.

Huomioittehan, että somisteet saavat olla paikallaan vasta maanantaina kun syntymäpäiväviikko alkaa.

Ilmapallot voi täyttää ilmapallopumpuilla. jotka löytyvät lastauslaitureilta. Toivomme, että pystytte täyttämään ilmapallot lastauslaitureilla, näin varmistamme, että jokaisella on pumppu saatavilla silloin kun sitä tarvitsee. 

Mikäli somisteet ovat loppu, kun menet hakemaan niitä, ilmoitathan siitä Sallalle: puh 050 9112 415. 

Syntymäpäiväviikosta 


Syntymäpäiväviikko starttaa maanantaina 4.11. klo 10.00. kun kakku ja kahvi tarjoilu aloitetaan entisen Uutta Elämää - myymälän tiloissa. Toivomme, että mahdollisimman monesta liikkeistä pääsisi henkilökunta mukaan Akselin yhteiskuvaan noin klo 9.45., Yhteiskuva otetaan New Yorkerin edessä ja se jaetaan heti Akselin somessa teemalla:

'' Syntymäpäiväviikko on alkanut ja Kauppakeskus Akselin henkilökunta toivottaa teidät tervetulleeksi mukaan juhliin! '' 

Syntymäpäiväviikko somessa
Syntymäpäiväviikko on julkaistu tänään Akselin somessa. Jakakaa tapahtumaa ja synttäriviikon tarjouksianne somessa aktiivisesti tämän ja ensi viikon aikana. 

Muistutuksena:
Mikäli näet jonkun toisen tekemän julkaisun, jossa on aiheena Akselin syntymäpäiväviikko muista reagoida tykkäämällä, jakamalla tai kommentoimalla. Näin saamme syntymäpäiväviikolle mahdollisimman paljon näkyvyyttä somessa. 

Black Friday kampanja Akselin www-sivuilla ja somessa perjantaina 29.11. 
 

Ilmoita Black Friday kampanja-tuotteet Intran tarjouseditorilla - Black Friday sivulle viimeistään maanantaihin 18.11. mennessä. Tuotteita nostetaan esiin somessa keskiviikkona, torstaina ja perjantaina 27.-29.11. 


Loppuvuoden tapahtumat


Tämän vuoden tapahtumat huipentuvat syntymäpäiväviikkoon. Joulunavauksessa järjestetään pientä ohjelmaa, joka tarkentuu myöhemmin. Muut kampanjat tullaan toteuttamaan somessa.

Alla listattu loppuvuoden tapahtumat: 

  • 4.-9.11. Maanantaista - lauantaihin
    Syntymäpäiväviikko
  • 10.11. Sunnuntai
    Isänpäivä (kauppakeskus avoinna klo 10-17.)
  • 23.11. Lauantai
    Joulunavaus (tarjolla 300 ensimmäiselle jouluinen suklaaleivos ja glögiä. Myös Hope Ry:n joululahjapaja aukeaa Akselin alakerrassa. 
  • 29.11. Perjantai Black Friday
    (Kampanja sivu www-sivuille, somemarkkinointia)
  • 1.12.-24.12. Joulukuun inspiroidukampanja 
    Kaikki paketiin kerralla 

» Kirjaudu intraan tästä