Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
08.05.2024

 

VIIKKOINFO – 3.-9.12.

Uutiskirje sisältää

  • Lahjajahti tulee Akseliin 8.12.
  • Jouluista ohjelmaa lauantaina 15.12.
  • Akselin paketointipiste
  • Pyhäpäivien aukioloajat

Muistutuksena edellisestä uutiskirjeestä

Kaupunki lahjaksi tiedottaa:

Lahjajahti tulee Akseliin 8.12.

Kaupunki lahjaksi lahjajahti tekee paluun Akseliin lauantaiksi 8.12.2018. Lahjajahtiin toivotaan mukaan Akselin liikkeitä. Aiempinakin vuosina pakettien yllätykset on kerätty yhteistyössä liikkeiden kanssa - kiitos siitä edelleen. Lahjoitukset ovat olleet loistavia. Tänä vuonna lahjajahti järjestetään vain Akselissa. 

Lahjajahdissa on piilotettu tyhjiä paketoituja paketteja ympäri kauppakeskusken yleisiä tiloja. Palauttamalla paketin lahjajahti pisteelle saa löytäjä lahjan itselleen. Aiempina vuosina sisällöt ovat olleet pieniä ja suurempia lahjoja, lahjakortteja tai muuta mitä liike on voinut kätevästi lahjoittaa. Lahjan mukana annetaan pakettikortti, josta selviää lahjoittajataho eli näkyvyys myös liikkeille on täten turvattu. Lahja voi houkutella ostoksille myös liikkeeseen. Lahjajahtia nostetaan esiin Akselin somessa, Kaupunkilahjaksi somessa ja A-ryhmän uutiskirjeessä.

Kaupunki lahjaksi lahjavihkoja on myös mukana lahjoissa. Elina tulee kiertämään liikkeet läpi 4.-5.12 ja toivoisimme, että olisitte siihen mennessä poimineet lahjajahtiin lahjoitettavat paketit valmiiksi. 

Mikäli toivotte yhteistyötä laajemminkin tapahtuman yhteydessä niin ottakaa rohkeasti yhteyttä. Samoin vastaan lisäkysymyksiin. Tapahtumaa toteutetaan yhdessä XAMKin opiskelijoiden kanssa. Tämä on heidän oppimisympäristönsä.

Mikäli liikkeenne on mukana lahjajahdissa kerätkää lahjoitettavat tuotteet liikkeeseenne valmiiksi tiistaihin 4.12. Lisätietoja lahjajahdista saat Elina Höltältä.

Tapahtuman järjestää:
Elina Hölttä
040 59 32 650
elina.holtta@gmail.com

Jouluista ohjelmaa lauantaina 15.12. klo 12-17

Lauantaina Akselissa on jouluista ohjelmaa kun tonttukaneli saapuu Akseliin pitämään glögitarjoilua ja piparinkoristelupistettä 1000 ensimmäiselle klo 12-17.  Myös tonttukonttorilla on tonttuja vastaanottamassa lasten lahjatoiveita ja joulutervehdyksiä. Glögitarjoilu- ja piparinkoristelupiste sijaitsee Akselin katutasossa. 

Joululahjojen paketointipiste katutasossa 17.-23.12.

Akseliin tulee yleinen paketointipiste jouluviikolle. Paketointipiste sijaitsee katutasossa ja lahjat paketoidaan veloituksetta Akselin liikkeen ostoskuittia vastaan. Paketointipisteen tarkat aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin, mutta paketointipiste tulee olemaan avoinna noin 6-7-tuntia/pvä

Loppuvuoden pyhäpäivien aukioloajat

Itsenäisyyspäivä to 6.12.:
Akseli suljettu

Jouluaatto ma 24.12.:
Vapaaehtoinen aukiolo liikkeille. Akseli avoinna klo 9-12

Joulupäivä ti 25.12.:
Akseli suljettu

Tapaninpäivä ke 26.12.:
Akseli suljettu

Uudenvuodenaatto 31.12:
Akseli avoinna klo 9-18

Uudenvuodenpäivä 1.1.:
Akseli suljettu

Loppiainen 6.1.:
Vapaaehtoinen aukiolo liikkeille. Akseli avoinna klo 12-16.

Mikäli liikkeenne palvelee päivinä, jolloin aukiolo on vapaaehtoista, ilmoitattehan siitä intran työkalupakista löytyvällä lomakkeella ma 10.12. mennessä. 

» Kirjaudu intraan tästä