Vuokraa toimistotilaa

Vuokrattavana toimistotilaa keskeltä Mikkeliä torin kulmalta

Haluatko valoisat ja avarat toimistotilat paraatipaikalta? Keskellä Mikkeliä, torin kulmalla, on nyt vuokrattavana uutta ja modernia toimistotilaa.

Vuokrattavat toimistotilat sijaitsevat kauppakeskus Akselin 2. kerroksessa, josta näkymät avautuvat kävelykadulle ja torille.

Arkkitehtitoimisto on hahmotellut muutamia erilaisia pohjaratkaisuja, jotka auttavat hahmottamaan tilojen monikäyttöisyyttä. Tilat on räätälöitävissä täysin vuokralaisen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Tilat ovat vuokrattavissa keväällä 2021

Ravintolat, kahvilat ja kaupat naapurissa sekä kaikki muut Mikkelin keskustan palvelut ihanasti lähellä

Työn tekemisen mielekkyyttä lisää se, että kaikki kauppakeskuksen palvelut ovat aina äärellä. Pienenkin tauon aikana ehtii käydä hoitamassa asioita kaupungilla.

Kauppakeskuksen katolla on asiakkaille paikoitustilaa. Henkilökunnalle sujuvin pysäköinti on Mikkelin Toriparkissa, josta voi vuokrata kuukausipaikkoja.

Pohjaratkaisu 1

Isosti avaraa tilaa

Kauppakeskus Akselin toimistotila on toteutettavissa yhtenä suurena toimistohuoneistona, jonka keskellä on valoisa ja tyylikäs avotoimisto.

Kokous- ja työtilat sekä tauko- ja sosiaalitilat sijoitetaan reuna-alueelle, jolloin esimerkiksi asiakastapaamiset voidaan hoitaa muita häiritsemättä. Sisäänkäynti toimistoon on katutasosta, porraskäytävän kautta. Myös kauppakeskuksen 2. kerroksen promenadilta on mahdollista tehdä sisäänkäynti.

Toimistohuoneiston koko – 777,4 m2

Pohjaratkaisu 2

Viihtyisästi kahdelle

Kauppakeskus Akselin toimistotilat voidaan jakaa esimerkiksi kahteen toimistohuoneistoon. Molemmissa huoneistoissa on keskellä avotoimistotilaa ja reuna-alueille sijoitetut kokous- ja työhuoneet sekä tauko- ja sosiaalitilat.

Molempiin toimistohuoneistoihin käynti on katutasolta, porraskäytävän kautta. Oikeanpuoleiseen kulmahuoneistoon on mahdollista tehdä sisäänkäynti myös kauppakeskuksen 2. kerroksen promenadilta.

Toimistohuoneisto 1 – 344,5 m2
Toimistohuoneisto 2 – 423,1 m2

Pohjaratkaisu 3

Tilaa isoille ja pienille toimijoille

Kauppakeskus Akselin toimistotila on jaettavissa kahteen suurempaan ja kahteen pienempään toimistohuoneistoon.

Suuremmissa toimistoissa on erilliset sosiaali- ja taukotilat toimistohuoneistoissa ja pienemmissä toimistoissa sosiaalitiloihin kuljetaan yhteiskäyttöisen aulan kautta. Tässä pohjaratkaisussa pienempien toimistojen varapoistumistiet on isompien toimistojen kautta.

Toimistohuoneisto 1 – 229,6 m2
Toimistohuoneisto 2 – 104,1 m2
Toimistohuoneisto 3 – 114,6 m2
Toimistohuoneisto 4 – 284,6 m2

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Jukka Toivakka
Puhelin 050 2693
jukka.toivakka@toivakkaoy.fi

Henri Naukkarinen
Puhelin 040 753 1938
henri.naukkarinen@toivakkaoy.fi

Enemmän kuin kauppakeskus.