Palaa takaisin

Supersyksy starttaa Akselista

Kauppakeskus Akselissa valmistaudutaan hiljalleen koulujen ja töiden alkamiseen kesäsesongin jälkeen.

Koulujen ja töiden alkuun on kiva panostaa mm. uusilla syysvaatteilla. Pukeutumisessa Akselissa palvelevat Dressmann, Kekäle, Lindex ja New Yorker sekä lasten pukeutumiseen erikoistunut Lastentarvike Pikku Tipu. Syyskengät löydät kenkien erikoisliikkeestä Click Shoesista

Auringon haalistamat hiukset on hyvä laittaa kesän jälkeen kuntoon kampaajalla Voxyhairissa, Akselin katutasossa. Muistathan myös päivittää puhelimet, tabletit, netit ja liittymät ajan tasalle joko DNA:ssa tai Elisalla. Ja mikäli näyttötyöskentely rasittaa silmiä kohtuuttomasti tai tuntuu, ettei kauaksi näe kunnolla, niin kannattaa käydä tarkistuttamassa näkö palvelivilla optikkoliikkeillä Specsaversilla tai Synsamilla.

Työpäivänä tai hyppytunnilla lounastat raikkailla salaateilla, keittolounailla tai täytetyillä patongeilla Ramin konditoriassa, Kahvila Sitruunapisarassa sekä Espresso Housessa. Ja mikäpä estää vaikka etätöiden tekoa Akselin kahviloissa!

Syksyn tullen on myös hyvä virittäytyä syksyisten harrastusten pariin. Keilakukko Mikkeli Akselin pohjakerroksessa tarjoaa keilausta, biljardia, dartsia ja pöytäcurlingia sekä tietenkin viihtyisät sauna- ja kokoustilat vaikkapa yritysten syysjuhliin.

Tervetuloa syysostoksille Akseliin!