Palaa takaisin

Kulman Komeimman Kirjo – Iidan ja Iiriksen löytöjä

Mikkeliläiset nuoret Iida ja Iiris viihtyivät hieman sateisena kesäpäivänä Akselissa shoppaillen mm. New Yorker ja Normal -myymälöissä kierrellen, sekä välissä istahtaen kahville Espresso Houseen.

Pääsimme Akselin somekanavien kautta mukaan nuorten shoppailupäivään ja alla hieman tunnelmia kierrokselta. 

Iida ja Iiris astelivat suositun New Yorker -myymälän ovista sisään. Tämä trendikkäiden vaatteiden ja asusteiden keidas tarjosi heille täydellisen tilaisuuden päivittää kesätyylinsä. Vaaterekkejä pyöriteltiin ja kesähameita soviteltiin. Kun he lopulta suuntasivat kassoille, oli molemmilla mukanaan useampia sesongin löytöjä. 

Shoppailun lomassa nuoret suuntasivat kahville ja välipalalle Espresso House kahvilaan. Kesäsesongin mukaan raikas ja viileä jäälatte maistui molemmille ja seuraksi maukas täytetty croissant. 

Lopuksi värikäs ja energinen Normal-myymälä kutsui nuoria tutkimaan sen monipuolista valikoimaa. Tämä suosittu myymälä tunnetaan edullisista hinnoistaan ja laajasta tuotevalikoimastaan, joka kattaa kaiken kosmetiikasta kodintarvikkeisiin. Erityisesti meikit ja kosmetiikkaosasto kiinnosti nuoria, ja kun Iida ja Iiris lopulta poistuivat kaupasta, molemmat kantoivat mukanaan pieniä kasseja täynnä löytöjä – uusia kauneudenhoitotuotteita, käytännöllisiä arkipäivän tavaroita ja muutamia hauskoja yllätyksiäkin. 

– – – 

Nuoret kuvasivat ostosreissultaan materiaalia Akselin kanaviin, Kulman Komeimman Kirjo – Asiakkaidemme löytöjä -teeman alle. Lisää mielenkiintoista materiaalia on tulossa aiheeseen liittyen kesän mittaan, joten kannattaa ottaa Akselin somekanavat seurantaan.
Instagram: kauppakeskusakseli
Facebook: Kauppakeskus Akseli