Palaa takaisin

Joulu kerralla pakettiin Akselista

Akselista löytyy monipuolinen valikoima erilaisia liikkeitä, joista voi napata joulumuistamiset koko lähipiirille.

Pienten lasten ja pienokaisia odottavien perheiden lahjatalo on ehdottomasti paikallinen Lastentarvike Pikku Tipu. Pikku Tipun valikoimasta löytyy kaikki tarvittava äitiysvaatteista lastenvaatteisiin sekä tuttipulloista leluihin. Muodin ja pukeutumisen erikoisliikkeet Dressmann, Kekäle, Lindex, Luhta Brand Store ja New Yorker tarjoavat lahjaideoita koko perheelle. Aina myös lahjakortti vaateliikkeeseen on oiva joulumuistaminen. Akselissa on myös jalkineiden erikoisliike Click Shoes, jossa on runsas valikoima sisä- ja ulkokäyttöön sopivia lahjaideoita. Koruja, kelloja ja koriste-esineitä löytyy Suomen suurimmasta kello- ja jalometallialan ketjuyrityksestä Kultajousesta.

Kahviloista Espresso Housesta, Ramin konditoriasta ja Sitruunapisarasta voi poimia parhaat herkut juhlapöytään. Ja onhan se ihanaa ostosten lomassa hengähtää maistuvien kahvilaherkkujen ääreen. Alle kouluikäiset lapset viihtyvät hyvin ostosreissulla alakerrassa sijaitsevassa LastenMaailmassa.

Paperikuusta löytyy huima valikoima somisteita omaan kotiin, mutta myös Mikkelin edullisin joulukorttivalikoima. Monipuolisen ja kattavan puhelin-, tabletti- sekä tietokonevalikoiman sekä viihdepalvelut laitteisiin löytää Elisalta ja DNA:lta.

Lahjakortti on myös kaikille kelpaava joulumuistaminen. Lahjakortin voi hankkia esimerkiksi Rax Pizzabuffetiin, keilailu- ja viihdekeskus Keilakukkoon, NewHairstoreenTeatteriravintola ILOon, Specsaversiin tai Synsamiin. Muistathan myös, että Akselissa palvelee Mikkelin taidemuseo, josta voi kätevästi ostaa pukinkonttiin esimerkiksi museokortin.

Voit tutustua liikkeiden lahjaideoihin ja tarjouksiin täältä.

Tervetuloa jouluostoksille Akseliin!