Palaa takaisin

Heinäsaaren pop up avaa Akselissa 24.11.!

Heinäsaaren Tilan ensimmäinen pop up-myymälä palvelee Akselissa joulumyynnin ajan 24.11.-23.12.

Mikkeliläisen Heinäsaaren tuotemerkin tuotteita saa joulumyynnin ajan Akselista. Heinäsaaren herkku - ja lahjapuodin valikoimassa muun muassa yksittäisiä tuotteita, tuotepaketteja sekä yrityslahjoja. Heinäsaaren tuotteet ovat tunnettuja erityisesti hilloista, hillokkeista, hyytelöistä ja sinapeista. Joulun ajan pop up-myymälässä myynnissä tietenkin myös Heinäsaaren Talvitähti glögiä. 

Herkku- ja lahjapuoti haluaa erityisesti tarjota mikkeliläisille iloista joulumieltä. Yrittäjä Harri Einämön mukaan joulun aika on aina ollut Heinäsaarelle rakkainta vuodenaikaa. ”Meille saa tulla tutustumaan, tunnelmoimaan, inspiroitumaan ja vaikka hörppäämään kupposen lämmintä glögiä”, Einämö muotoilee.

Heinäsaaren myymälä toteutetaan yhteistyössä ystävien ja kumppaneiden kesken. Herkkuja ovat lupautuneet toimittamaan muun muassa savonlinnalainen Saimaan Marjamarkkinointi, otavalainen Leipurinpuoti Haapanen ja mikkeliläiset Miun Juuret -leipomo sekä Heikkilän Yrttitila. Pirteyttä tuovat myös loppuvuoteen erinomaisesti sopivat Teeleidin teevalikoima Jyväskylästä, Suomen vanhimman makeistehdas Brunbergin perinteiset herkut Porvoosta sekä Havin hyväsydämiset kynttilät Riihimäeltä. Luvassa on myös muita hieman myöhemmin paljastuvia yhteistyökuvioita. 

Heinäsaaren herkku- ja lahjapuodin avajaisia vietetään perjantaina 24.11. 
Myymälä palvelee
ma-pe  11-17 
la  10-16(17)
joululle 23.12. saakka. 

Miesten parturiliike Babo Barber avaa tammikuussa Akselissa. 

Heti ensi vuoden alusta, 2. tammikuuta Akseliin aukeaa uusi parturiliike - turkkilainen, täyden palvelun miesten parturi Babo Barber. Parturiliikkeen palvelut ovat erikoistuneet myös parran ja viiksien muotoiluun ja siistimiseen. Babo Barber toimii ilman ajanvarausta, joten se on helposti asiakkaiden saavutettavissa kauppakeskuksessa.