Palaa takaisin

Äidille lahja Akselista

Äitienpäivälahjaksi jotain kaunista, tarpeellista tai hauskaa – Akselin liikkeissä on runsaasti vaihtoehtoja, joilla voit ilahduttaa äitejä ja isoäitejä. 

Piristystä garderoobiin

Ilahduta äitiä vaatteella tai asusteella. Vaihtoehtoja löydät Kekäleestä, Lindexistä, Luhdan liikkeestä, New Yorkerista tai Kuplasista. Click Shoesin ja Luhdan liikkeissä on myös laajat valikoimat kenkiä juhliin, ulkoiluun ja vapaa-aikaan. 

Uudet korvakorut tai kaulakoru

Kultajousessa on laaja valikoima kultaisia ja hopeisia kaulakoruja, sormuksia ja korvakoruja. Myös Lindexistä tai Kuplasista voit löytää persoonallisen korun äidille. 

Kesä tulee, aurinkolasit suojaavat

Specsaversin ja Synsamin valikoimissa on upeita ja trendikkäitä, kunkin äidin tyyliin sopivia aurinkolaseja. 

Kauneutta ja hyvinvointia

Omega Apteekista löydät laadukkaita terveystuotteita ja kosmetiikkaa kaikenikäisille äideille. Käy kurkkaamassa myös Lindexin kosmetiikkatarjonta. 

Hauskaa laatuaikaa ja hemmottelua

Yhteinen laatuaika on aina toimiva lahjaidea! Osta liput Teatteriravintola ILOn esityksiin tai vie äiti keilaamaan Keilakukkoon. Voit tuoda äidin myös syömään ja kahvittelemaan Akseliin kahviloihin ja ravintoloihin.

Jotain pientä ja kivaa

Paperikuussa ja Normalissa on tarvetavaraa ja monenlaista kivaa kotiin. Kerää äitienpäivälahjaksi kaikkea hauskaa, tarpeellista ja jännää. 

Uusi puhelin

Jos äidin puhelin alkaa olla tiensä päässä, saat DNA:n  ja Elisan liikkeistä käyttötarkoituksiin sopivia laitteita liittymineen.  

Lahjakortti Akselin liikkeeseen

Jos et ole varma, mitä antaisit, voit aina ostaa Akselin liikkeisiin lahjakortin.

Tervetuloa lahjaostoksille Akseliin!