Vuokrattavana toimistotilaa keskeltä Mikkeliä torin kulmalta

Haluatko valoisat ja avarat toimistotilat paraatipaikalta? Keskellä Mikkeliä, torin kulmalla, on nyt vuokrattavana uutta ja modernia toimistotilaa.

Vuokrattavat toimistotilat sijaitsevat kauppakeskus Akselin 2. kerroksessa, josta näkymät avautuvat kävelykadulle ja torille.

Arkkitehtitoimisto on hahmotellut muutamia erilaisia pohjaratkaisuja, jotka auttavat hahmottamaan tilojen monikäyttöisyyttä. Tilat on räätälöitävissä täysin vuokralaisen toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Ravintolat, kahvilat ja kaupat naapurissa sekä kaikki muut Mikkelin keskustan palvelut ihanasti lähellä

Työn tekemisen mielekkyyttä lisää se, että kaikki kauppakeskuksen palvelut ovat aina äärellä. Pienenkin tauon aikana ehtii käydä hoitamassa asioita kaupungilla.

Kauppakeskuksen katolla on asiakkaille paikoitustilaa. Henkilökunnalle sujuvin pysäköinti on Mikkelin Toriparkissa, josta voi vuokrata kuukausipaikkoja.

Pohjaratkaisu 1

Tilaa yhdelle toimijalle

Kauppakeskus Akselin toimistohuoneisto soveltuu hyvin yhdelle toimijalle. Toimistohuoneisto keskellä on avotoimistotilaa ja reuna-aluille on sijoitettu kokous- ja työhuoneet sekä tauko- ja sosiaalitilat. 

Toimistohuoneistoon käynti on katutasolta, porraskäytävän kautta.

Toimistohuoneisto 1 – 321,6 m2

Pohjaratkaisu 2

Viihtyisästi kahdelle

Kauppakeskus Akselin toimistotilat voidaan myös jakaa kahteen toimistohuoneistoon. Pienemmässä toimistohuoneistossa on erillinen sosiaali- ja taukotila sekä neuvotteluhuone.

Pienempään toimistohuoneistoon käynti on Akselin kattoparkin kautta, suurempaan käynti on katotasolta, porraskäytävän kautta.

Toimistohuoneisto 1 – 181,1 m2
Toimistohuoneisto 2 – 140,5 m2

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Jukka Toivakka
Puhelin 050 2693
jukka.toivakka@toivakkaoy.fi

Henri Naukkarinen
Puhelin 040 753 1938
henri.naukkarinen@toivakkaoy.fi