Akselin joulunajassa on taikaa!

Kauppakeskus Akselin joulunajassa on iloa, ripaus taikaa sekä tietenkin upeita tuotteita pukinkonttiin koko perheelle.


Joulupukki on perustanut Akseliin Tonttujen konttorin

Konttoria pitävän Tonttu Tomeran tehtävänä on kiertää eri puolilla Mikkelin seutua raportoimassa joulupukille lasten ja aikuisten kiltteydestä. Siksi päivisin vain onnekkaimmat näkevät tontun konttorissaan. Yöllä konttorissa on touhua ja tohinaa sitäkin enemmän, kun joulupukille raportoidaan päivän tuloksia. Ikkunasta kurkistamalla selviää, miltä sisällä näyttää – ja jos oikein hyvä tuuri sattuu, voi joku joulun yllätyksistä paljastua sinulle.

Tonttujen konttorin ulkopuolella on postilaatikko, johon lapset voivat toimittaa joulutervehdyksensä joulupukille. Muutama päivä ennen aattoyötä joulupukki saapuu lukemaan kirjeet Kenkäverossa sijaitsevaan piilopirttiinsä, josta hän tekee videotervehdyksen Akseliin 20.12. mennessä tuotujen kirjetervehdysten tekijöille. Videotervehdys ja osa lasten viesteistä julkaistaan ennen joulua Akselin Facebook-sivuilla.

Osallistu Tonttujen konttorin kuvakisaan
Ota lasten, ystävien tai koko perheen joulukuva tai selfie tonttukonttorin portailla ja jaa se somessa #tonttujenkonttori. Kaikkien 20.12. kuvan jakaneiden kesken arvotaan upea Akselin joululahjapaketti. (Arvonta suoritetaan ennen jouluaattoa.)

Tonttujen konttorin löydät Akselin katutasosta, Maaherrankadun sisäänkäynnin läheisyydestä. Konttorin on toteuttanut kauppakeskus Akseli ja Uutta Elämää – Mikkelin toimintakeskus.


Hope Ry:n joululahjakeräys Akselissa

Hopen tontut ovat perustaneet Akseliin joulupajan, sillä tiedossa on paljon lapsia, joiden luokse joulupukki ei tänäkään vuonna muuten ehdi.

Joululahjakeräyspiste on avoinna Akselin alakerrassa 24.12. saakka la klo 9-18 ja su klo 12-16, sekä viikolla aina kun tonttuja on paikalla.

Pajan tarkat aukioloajat näet Hope Ry:n Facebook- sivuilta sekä pajan ulkopuolella olevasta listasta. Pajan ollessa kiinni, naistenvaateliike Elena ottaa lahjoja vastaan. Ohjeet löydät pajan ulkopuolelta.


Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.