Täyden kympin joulu - joululahjaideoita

Kirjoittaja on 25-vuotias Mikkeliläinen bloggaaja, Suvi. 

Joulustressi - varmasti monille tuttu juttu, jota jokainen meistä yrittää välttää parhaansa mukaan.  Paras keino välttää joulustressiä on aloittaa jouluvalmistelut hyvissä ajoin. Jouluruokien suunnittelu, kodin siivous ja mahdollisten lahjojen hankkiminen kannattaa hoitaa alta pois vaikka jo nyt. Lähempänä joulua voi sitten keskittyä virittäytymään tunnelmaan 🎅

Hoidin itse suurimman osan joululahjahankinnoista jo hyvissä ajoin marraskuussa Kauppakeskus Akselista. Akselissa on monipuolisesti liikkeitä jokaiselle, joten lahjojen hankkimiseen ei mennyt kauaa. Tykkään itse antaa muutamia lahjoja läheisille, mutta liputan ennen kaikkea käytännöllisten lahjojen puolesta. En halua ostaa tai antaa mitään turhaa, joten usein kyselen vaivihkaa, mitä kukakin tarvitsisi tai haluaisi sillä hetkellä.

Kaulakoru & kultaiset korvakorut / Kultajousi

Halusin tänä vuonna ostaa kummitytölleni jotakin sellaista, joka säilyisi hänellä muistona vuosia. Suuntasinkin heti uudistuneeseen Kultajouseen, jossa myyjä esitteli minulle lapsille sopivia kaulakoruja. Koska kummitytöstäni on tullut kunnon heppatyttö, oli valinta heti selvä. :) Ostin myös itselleni joululahjaksi kauniin yksinkertaiset kultaiset korvarenkaat, jotka sopivat loistavasti niin arkeen kuin juhlaankin.

Hylsyavainsarja / Clas Ohlson 

Clas Ohlsonin monipuolisuus yllättää aina. Tiesin, että löytäisin täältä Niklakselle sopivan lahjan, mutta koska en ollut täysin varma, mitä hän haluaisi, kysyin asiasta suoraan häneltä. Niklas pohti pitkään uuden sähköhammasharjan, parranajokoneen ja työkalujen väliltä. Lopulta hän toivoi työkalusarjaa, josta löytyisi hylsyjä ja räikkäväännin. Naisille (tai ainakin minulle) tuo työkaluosasto on vähän tuntemattomampi, mutta hetken tutkittuani hyllyjä, osui silmiini useampikin vaihtoehto.
 

Kevyttoppahousut / Luhta Brand Store 

Äitini on puhunut jo viime talvesta lähtien uusista kevyttoppahousuista. Otin hänet mukaan Luhdan myymälään, josta löysimme useampia vaihtoehtoja. Äitini valitsi itselleen Icepeakin Bienville toppahousut, jotka menevät sekä ulkoillessa että vaikka kaupungilla asioidessa.

Collegehuppari / Top Sport 

Laadukkaat ja ajattomat vaatteet ja asusteet ovat aina hyvä lahjaidea, jos tietää lahjansaajan pukeutumistyylin. Top Sportista löytyi kauniin vihreä ja vähän ohuempi Niken collegehuppari, joka sopisi lahjaksi monelle. Collegehupparia löytyi myös paksumpana versiona, joka sopii helposti palelevalle paremmin.

Tähän loppuun on vielä pakko vinkata elämyslahjoista, jotka ovat erinomainen vaihtoehto materialle. Kauppakeskus Akselista löytyy Keilakukko, johon voi ostaa esimerkiksi lahjakortin. Yhdessä vietetty aika on usein lahjoista mukavin - etenkin vanhempien mielestä! <3

Tuotteita voit suodattaa lisäksi alla olevien hakusanojen avulla:

Paluu arkeen! Uusi Life-lehti on ilmestynyt!

Life

Paluu arkeen! Uusi Life-lehti on ilmestynyt!

Lehteen on kerätty vinkkejä arkeen paluuseen, energiseen oloon ja kesäfiiliksen säilyttämiseen! Mistä saisit syksyksi supervoimia stressin sijaan? Aloita syksy puhtaalta pöydältä, uusin rutiinein! Me Lifessa autamme sinua! Lehden hyvät tarjoukset ovat voimassa 23.8 asti.
PS. jos et ole saanut uusinta Life-lehteä, niin sen saat meiltä myymälästä. Tervetuloa meille Lifeen!

Tarjous voimassa 23.08.2020 saakka
Kauneus, terveys ja hyvinvointi
Runsas salaattibuffee

Ramin konditoria

Runsas salaattibuffee

8,90 €

Runsas salaattibuffee päivän keitolla. Jälkkärinä kahvi tai tee pullan kera.

Tarjous voimassa 01.09.2020 saakka
Ravintolat ja kahvilat
BYBI boostaa ihon kauneutta!

Life

BYBI boostaa ihon kauneutta!

14,90 €

Kesä ja aurinko jättää jäljet kasvojen hipiään! Meiltä Lifesta löydät maailmalla laajan suosion saavuttaneet BYBI-luonnonkosmetiikkasarjan Boosterit! Tästä sarjasta löydät omalle ihollesi ja tarpeisiisi sopivat tuotteet! Boosterit elvyttää, suojaa, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa! Saat nyt nämä ihonhoidon suosikit tarjoushintaan alk. 14,90€. Tarjous voimassa 23.8 asti.

Tarjous voimassa 23.08.2020 saakka
Kauneus, terveys ja hyvinvointi
KULTAJOUSEN VERONPALAUTUSPÄIVÄT KAIKKI -24%

KULTAJOUSEN VERONPALAUTUSPÄIVÄT KAIKKI -24%

Veronpalautuspäivät kaikki tuotteet -24%

KAIKKI TUOTTEET -24%

Tarjous voimassa 11.08.2020 saakka
Vogelin Menoforce Strong naisille vaihdevuosi-oireisiin!

Life

Vogelin Menoforce Strong naisille vaihdevuosi-oireisiin!

49,90 €

Menoforce Strong tabletit sisältävät salvian lehtiuutejauhetta. Salvia on vanhastaan tunnetusti tehokas hikoilua hillitsevä yrtti. Vogelin menoforce Strong tasaa vaihdevuosioireita; kuten liikahikoilua ja kuumia aaltoja!
Kampanjatarjous 49,90€ / 90tabl. Tarjous voimassa 23.8 asti.

Tarjous voimassa 23.08.2020 saakka
Kauneus, terveys ja hyvinvointi
PRNCESS HUIPPU TARJOUKSET!

PRNCESS HUIPPU TARJOUKSET!

990,00 €

(Norm. 1290,00 €)

ETUSI 700-800€

Tarjous voimassa 11.08.2020 saakka
VERONPALAUTUSPÄIVIEN ERIKOISTARJOUKSET

VERONPALAUTUSPÄIVIEN ERIKOISTARJOUKSET

TERVETULOA MYYMÄLÄÄN EDULLISILLE
OSTOKSILLE!

Tarjous voimassa 11.08.2020 saakka
Superviikonloppu! KAIKKI TUOTTEET -20%

Dressmann

Superviikonloppu! KAIKKI TUOTTEET -20%

Dressmann viettää superviikonloppua!
To-Su KAIKKI TUOTTEET -20% alennuksella. Koskee myös aletuotteita.

Tarjous voimassa 09.08.2020 saakka
Muoti ja pukeutuminen