Kekäle

Kauppakeskuksen katutaso

Olemme kotimainen vaateketju, joka uskoo tyylikkyyden tulevan sisältäpäin. Haluamme auttaa kaikenlaisia persoonia löytämään oman tyylinsä mukaisia, pitkäaikaisia vaatteita, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi. Kysymme, kuuntelemme, neuvomme ja ehdotamme – jotta sinäkin löytäisit vaatteita, joissa viihdyt. Sillä eron huomaa, kun vaatteissaan oikeasti viihtyy!

Meistä ihmisen ei ole tarkoitus muuttua muodin mukana, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen. Omalla innostuksellamme ajatonta ja laadukasta tyyliä kohtaan haluamme saada muutkin ihmiset löytämään pukeutumisen ilon. Parhaat vaatteet ovat mielestämme sellaisia, jotka kestävät niin aikaa kuin kulutusta ja ilahduttavat sinua mahdollisimman pitkään.

Kekäle on vaateketju, joka on vaatettanut suomalaisia jo yli 60 vuotta. Kekäleen juuret juontavat vuoteen 1957, jolloin Maire Ja Veikko Kekäle perustivat vaatekaupan Joensuuhun. Tänä päivänä palvelemme laatutietoisia kuluttajia yhdellätoista paikkakunnalla sekä verkkokaupassa, toimien edelleen perheyrityksenä, nyt jo kolmannen sukupolven johtamana.

Tarkkaan harkittu valikoimamme tarjoaa laadukkaita ja hyvän hintaisia merkkivaatteita jokaiseen tilanteeseen. Löydät kauppakeskus Akselin Kekäle -liikkeen valikoimasta upeita merkkivaatteita naisille ja miehille. Muun muassa Tommy Hilfiger, Selected, Ted Baker, Part Two, Samsoe & Samsoe, Mos Mosh, Makia, Hugo Boss, Philosophy Blues Original, Tommy Jeans sekä monia muita. Tervetuloa palveltavaksi!

Palvelemme
Ma-Pe 10-18
La 10-17
Su -

040 190 0371 | www.kekale.fi

Kaikki liikkeet