Heinäsaaren herkku- ja lahjapuoti

Kauppakeskuksen katutaso

Mikkeliläinen elintarvikkeita tuottava Heinäsaaren Tila Oy avaa jouluteemaisen pop up herkku- ja lahjapuodin joulumyynnin ajalle 24.11.-23.12.
Myymälän valikoima koostuu loppuvuoden rakastetuimmista herkuista, lahjapakkauksista sekä herkkukoreista.

Herkku- ja lahjapuoti haluaa erityisesti tarjota mikkeliläisille iloista joulumieltä.
Puodissa tullaankin näkemään Saimaan Talvitähti glöginurkkaus, käsintehtyjä himmeleitä sekä muuta perinteistä jouluaiheista koristelua. Yrittäjä Harri Einämön mukaan joulun aika on aina ollut Heinäsaarelle rakkainta vuodenaikaa. ”Meille saa tulla tutustumaan, tunnelmoimaan, inspiroitumaan ja vaikka hörppäämään kupposen lämmintä glögiä”, Einämö muotoilee.

Heinäsaaren myymälä toteutetaan yhteistyössä ystävien ja kumppaneiden kesken. Herkkuja ovat lupautuneet toimittamaan muun muassa savonlinnalainen Saimaan Marjamarkkinointi, otavalainen Leipurinpuoti Haapanen ja mikkeliläiset Miun Juuret -leipomo sekä Heikkilän Yrttitila. Pirteyttä tuovat myös loppuvuoteen erinomaisesti sopivat Teeleidin teevalikoima Jyväskylästä, Suomen vanhimman makeistehdas Brunbergin perinteiset herkut Porvoosta sekä Havin hyväsydämiset kynttilät Riihimäeltä. Luvassa on myös muita hieman myöhemmin paljastuvia yhteistyökuvioita.

Heinäsaaren herkku- ja lahjapuodin avajaisia vietetään perjantaina 24.11.

24.11.-23.12.
ma-pe 11-17
la 10-16(17)
su-

Kaikki liikkeet