Kuva: Akselitunnus

UUTISKIRJE
29.03.2024

 

UUTISKIRJE – 15.12.2020

Sisältö:

  • Parkkihallikäytävän julisteet - muistutus
  • Viimeinen sunnuntain arvonta su 20.12.
  • Akselin pikkujoulut siirtyy seuraavaan vuoteen


Parkkihallikäytävän julisteet - muistutus

Akselin parkkihallikäytävän uudistuksen myötä parkkihallikäytävän seinille tulee yhteensä 10 valaistua julistepaikkaa, joista liikkeiden käytössä on 8 paikkaa. Paikat ovat liikkeille maksuttomia. Alla vielä kertausta julistepaikkojen varauksesta ja julisteiden toteuttamisesta.

Julistepaikan varaus

Julistepaikan voi varata kuukaudeksi kerrallaan Akselin markkinoinnista: akseli@kixit.fi. Otamme jo varauksia vastaan. Mikäli aina seuraavalle kuukaudelle ei tule uusia varauksia, edellisellä kuukaudella olleet liikkeet voivat jatkaa julistepaikoilla. Odotathan kuitenkin markkinoinnin ilmoituksen tästä.

Mikäli varauksia tulee enemmän kuin 8, arvomme paikat. Aarrepäivien aikana julistetaulut ovat Akselin yleisen mainonnan käytössä.

Julisteiden toteuttaminen

Liike vastaa itse julisteiden suunnittelemisesta ja toteutuksesta sekä paikalleen asennuksesta markkinoinnin ilmoittamaan kohtaan. Julisteiden sisältö voi olla jokin tietty tarjous tai ns. imago-juliste liikkeestä. Julisteen koko on 70 x 100 cm.

Mikäli liikkeenne tarvitsee apua julisteen suunnittelussa, voit ottaa yhteyttä Kixitin markkinointiin, autamme mielellämme. Huomioithan, että tämä palvelu ei kuulu Akselin markkinointiin.

Julistepaikkojen varaustilanteen näet intrassa.


Viimeinen sunnuntain arvonta su 20.12.

Tulevana sunnuntaina 20.12. järjestetään Akselin lahjakorttiarvontaa viimeisen kerran. Laitattehan sunnuntaina arvontaboxit ja -laput esille ja muistutatte maksavia asiakkaita arvonnasta. 


Akselin pikkujoulut siirtyy seuraavaan vuoteen

Joulukuun alussa kokoontunut Yry päätti, että tänä jouluna Akselin liikkeet eivät vietä pikkujouluja, vaan ne siirretään seuraavaan vuoteen. Tsemppiä kaikille loppuvuoteen ja hyviä myyntejä!


» Kirjaudu intraan tästä