Kuva: Akselitunnus

UUTISKIRJE
19.04.2024

 

UUTISKIRJE – 7.12.2020

Sisältö:

  • Intrassa lista liikkeiden joulunajan aukioloajoista
  • Parkkihallikäytävän uudistus ja uudet julistepaikat


Intrassa lista liikkeiden joulunajan aukioloajoista

Olemme liikkeiden pyynnöstä koonneet intraan listan liikkeiden aukioloajoista vuodenvaihteen osalta. Listasta näet, miten muut liikkeet ovat suunnitelleet olevansa avoinna ja voit tarkistaa oman liikkeesi markkinoinnille ilmoittamat aukioloajat. Lista on tehty liikkeiden antamien tietojen pohjalta sekä kauppakeskusakseli.fi-sivujen liikkeiden aukiolotietojen perusteella.

Mikäli huomaat listassa virheitä, otathan pikaisesti yhteyttä akseli@kixit.fi.

Intran listan löydät täältä.

Lisäksi huolehdithan itse liikkeesi aukioloaikojen päivityksestä intran kautta, jotta aukiolot päätyvät myös nettisivuille asiakkaiden nähtäville.


Parkkihallikäytävän uudistus ja uudet julistepaikat

Akselin parkkihallikäytävän uudistus etenee ja valmistuu lähiviikkoina. Parkkihallikäytävän seinille tulee yhteensä 10 valaistua julistepaikkaa, joista liikkeiden käytössä on 8 paikkaa. Paikat ovat liikkeille maksuttomia.

Julistepaikan varaus

Julistepaikan voi varata kuukaudeksi kerrallaan Akselin markkinoinnista: akseli@kixit.fi. Otamme jo varauksia vastaan. Mikäli aina seuraavalle kuukaudelle ei tule uusia varauksia, edellisellä kuukaudella olleet liikkeet voivat jatkaa julistepaikoilla. Odotathan kuitenkin markkinoinnin ilmoituksen tästä.

Mikäli varauksia tulee enemmän kuin 8, arvomme paikat. Aarrepäivien aikana julistetaulut ovat Akselin yleisen mainonnan käytössä.

Julisteiden toteuttaminen

Liike vastaa itse julisteiden suunnittelemisesta ja toteutuksesta sekä paikalleen asennuksesta markkinoinnin ilmoittamaan kohtaan. Julisteiden sisältö voi olla jokin tietty tarjous tai ns. imago-juliste liikkeestä. Julisteen koko on 70 x 100 cm.

Mikäli liikkeenne tarvitsee apua julisteen suunnittelussa, voit ottaa yhteyttä Kixitin markkinointiin, autamme mielellämme. Huomioithan, että tämä palvelu ei kuulu Akselin markkinointiin.

Julistepaikkojen varaustilanteen näet intrassa.


» Kirjaudu intraan tästä