Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
19.04.2024

 

VIIKKOINFO – 28.10.

Kirje sisältää: 

  • Aarrepäivät alkavat huomenna
  • somistuksista

Aarrepäivät alkavat huomenna! 
 

Aarrepäivät alkavat huomenna ja Aarrepäivien liite on tänään kilahtanut postilaatikkoon kaupunkilehden välissä. 

Muistuttaisin, että Akselin sisäänkäynneillä on käsidesiautomaatit, joita asiakkaat aktiivisesti käyttävät. Mikäli asiakas tai itse huomaatte, että automaatista on käsidesi loppu ilmoitattehan siitä Henkalle. 

Somistuksista
 

Kauppakeskuksen somistamisessa käytetään Aarrepäivien staattisia tarroja sekä Aarrepäivien kuvavuotia. Kuvavuodat kiinnitetään liikkeiden näyteikkunoihin
niin, etteivät ne ole häiriöksi liikkeiden esillepanoja ajatellen. 

Liikkeiden omaan käyttöön tarkoitetut somistukset ovat noudettavissa lastauslaitureilta. Toivomme, että somistatte
liikkeitä näyttävästi. 

Liikkeet saavat käyttöönsä Aarrepäivien ilmapalloja, somistenauhaa ja hintapohjia. Hintapohjat ovat myös ladattavissa Akselin Intrasta Aarrepäiväsivuilta. 

Ilmapallojen pumppu on lastauslaiturilla. Kun täytätte ilmapalloja älä vie ilmapallopumppua pois lastauslaiturilta, jotta ilmapallopumppu on kaikkien käytettävissä. 

Aarrepäivien juontajat

Aarrepäivien juontajana toimii torstaina ja perjantaina Pauliina Hukkanen ja lauantaina Mirka Niemi. Juontajat kiertelevät kaikissa kauppakeskuksen liikkeissä tasapuolisesti.

Mikäli haluat, että juontaja haastattelee teidän liikettä tai nostaa esiin jotakin liikkeen palvelua ja tuotteita kerrothan siitä hänelle kun hän vierailee liikkeessänne.

Onnen ostokset 


Aarrepäivien Onnen ostoksia on jaossa kymmenessä Akselin liikkeessä!
Salla jakaa onnen ostokset liikkeille torstaina. Salla käy myös hakemassa onnenostokset niiltä liikkeiltä, jotka ovat ilmottaneet mukaan Onnenostos palkintoja. Onnenostoksen pääpalkintona on 100€ lahjakortti Akselin liikkeeseen. 

» Kirjaudu intraan tästä