Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
29.03.2024

 

VIIKKOINFO – 17.9.

Kirje sisältää: 

  • Aarrepäivät siirtyvät
  • Aarrepäivätarjouksista

Aarrepäivät siirtyvät! 


Mikkelissä vallitsevan korona-tilanteen vuoksi Aarrepäivien ajankohtaa siirretään. Aarrepäiviä ei järjestetä syyskuussa 24.-26.9. 
 

Aarrepäivät järjestetään torstaista lauantaihin 29.- 31.10.
 

Aarrepäiviä vietetään torstaista lauantaihin 29. - 31.10. Aarrepäivälauantai on pyhäinpäivä, jolloin liikkeiden aukiolo on vapaaehtoista klo 12-16. Toivomme, että kaikki liikkeet olisivat Aarrepäivä-lauantaina avoinna klo 12-16. Pyhäinpäivä on aikaisempina vuosina ollut myynnillisesti vilkas päivä ja ostokansaa on riittänyt koko päiväksi hyvin. Mikäli liikkeenne ei ole avoinna lauantaina 31.10. ilmoitathan siitä sähköpostitse akseli@kixit.fi 
 

Aarrepäivätarjouksista 


Mikäli liikkeen ilmoittamat Aarrepäivätarjoukset eivät ole voimassa 29.-31.10. vaan ilmoitatte Aarrepäiville uudet tarjoukset, käythän poistamassa tarjoukset tarjouseditorilta ja ilmoitatte tilalle uudet tarjoukset. Informoi muutoksesta myös Sallaa sähköpostitse salla@kixit.fi mahdollisimman pikaisesti. 

Mikäli tarjouksenne pysyvät samana ajankohdasta riippuen teidän ei tarvitse tehdä asialle mitään. Aarrepäivätarjoukset tulevat julki viikkoa aikaisemmin 22.10. 

Tiedotamme Aarrepäivistä lisää myöhemmin. 

» Kirjaudu intraan tästä