Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
23.04.2024

 

VIIKKOINFO – 10.-16.2.

Uutiskirje sisältää
 

  • Ilmoita Aarrepäivätarjoukset tänään 

Hyvää ystävänpäivää!
 



Aarrepäivät lähestyvät jälleen! Muista ilmoittaa Aarrepäivätarjoukset tänään tarjouseditorilla.


Aarrepäiviä vietetään maaliskuussa torstaista lauantaihin 12.-14.3. 
Tarjouksia tarvitaan tuttuun tapaan jokaiselta liikkeeltä 3 kappaletta, yksi jokaiselle Aarrepäivälle. Tarjoukset ovat voimassa vain yhden päivän, jotta asiakkaat saadaan tulemaan ostoksille useampana päivänä. Kauppakeskuksessa järjestetään myös ohjelmaa, mutta pääpaino on kaupallisessa tarjonnassa.

Ohjelma Aarrepäivillä
Karhuherra Paddington saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen Kauppakeskus Akselin Aarrepäiville. Paddington esiintyy lauantaina klo 10,12 & 14. Hän tanssittaa yleisöä 10-minuuttia, jonka jälkeen on halittavana 20-minuuttia. 
Torstaina ja lauantaina kuullaan livemusiikkia ja tämän lisäksi koko Aarrepäivien ajan jaetaan Onnenostoksia. 
 

Aarrepäivä tarjousten ilmoittaminen

Ilmoita Aarrepäivätarjoukset tarjouseditorilla perjantaihin 14.2. mennessä. Tarjouksia tarvitaan tuttuun tapaan jokaiselta liikkeeltä 3 kappaletta, yksi jokaiselle Aarrepäivälle. Huomioithan tarjouksia ilmoittaessa, että hyväksyt ja julkaiset tarjouksen,  jotta tarjous tulee meille näkyviin. Tarjoukset tulevat julki nettisivuille viikolla 10. 

Käy ilmoittamassa Aarrepäivä-tarjoukset täällä.
 

Voiko liikkeenne lahjoittaa palkinnon onnenostoksiin? 

Onnenostoksilla satunnaisesti valitut asiakkaat voittavat lahjakortin valitsemaansa Akselin liikkeeseen. Osalle Akselin liikkeistä tullaan jakamaan palkintokuoret, jotka liikkeet lahjoittavat itse valitsemalleen shoppailijalle Aarrepäivien aikaan. Palkintoliikkeet valitaan niin, että Akselin monipuolisuutta saadaan tuotua esiin. Valituissa liikkeissä kierretään myöhemmin ohjeistamassa asiasta tarkemmin.

Akseli lahjoittaa palkintoja Onnenostoksiin, mutta myös liikkeiltä toivotaan palkintoja. Palkinto voi olla tuotepalkinto tai lahjakortti. Käy ilmoittamassa liikkeenne lahjoittama palkinto täällä.

Yhteenveto ilmoitettavista asioista
 

  • Ilmoitathan Aarrepäivätarjoukset Tarjouseditorilla
    pe 14.2. mennessä.

  • Ilmoitathan liikekohtaisen Aarrepäiväohjelman Intran Aarrepäiväsivun lomakkeella
    pe 14.2. mennessä

  • Ilmoitathan Onnenostoksiin palkinnon pe 14.2. mennessä

» Kirjaudu intraan tästä