Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
19.04.2024

 

VIIKKOINFO – 11.– 17.11.

Uutiskirje sisältää
 

  • Käy täyttämässä palautelomake
  • Black Friday kampanja
  • Kaikki pakettiin kerralla 2.-24.12. 

Syntymäpäiväviikosta 


Kiitos kaikille mahtavasta syntymäpäiväviikosta! Käy täyttämässä palautelomake alla olevasta linkistä ja kerro miten syntymäpäiväviikko sujui liikkeenne osalta.

Palaute lomakkeen pääset täyttämään täältä.
Täytä palaute lomake maanantaihin 18.11. mennessä.

Black Friday kampanja Akselin www-sivuilla ja somessa
 

Ilmoita Black Friday-tuotteet Intran tarjouseditorilla - Black Friday kampanjaan viimeistään maanantaihin 18.11. mennessä.
Kampanja-sivu tulee julki Akselin nettisivuille maanantaina 18.11.

Tuotteita nostetaan esiin somessa keskiviikkona, torstaina ja perjantaina 27.-29.11. 

Huom! Mikäli tarjouksenne saa julkaista vasta 18.11. jälkeen, julkaise tuote vasta haluamanasi julkaisupäivänä. 

Kaikki pakettiin kerralla 2.12. - 24.12. 
 

Joulun Inspiroidu-kampanjaa markkinoidaan nimellä ''Kaikki pakettiin kerralla''. Liikkeet voivat ilmoittaa kampanjaan tuotteita ja/tai tarjouksia, jotka sopivat teemaan. Teemaan sopivia tuotteita on esimerkiksi; joululahjaideat, lämmin pukeutuminen, joulun lämpimät sävyt,ruuat sekä juomat ja jouluinen sisustus.

Tuotteita ja/tai tarjouksia ilmoitetaan kampanjaan tuttuun tapaan tarjouseditorin kautta. Tuotteet tulevat julki Akselin nettisivuille. Tarjouseditorille ilmoitettuja tuotteita nostetaan esiin myös somessa ja maksetuissa somekampanjoissa. 

Kampanja julkaistaan 2.12. ja on voimassa 24.12. saakka. 

Akselin joulunavausta vietetään lauantaina 23.11. 


Akselin joulunavausta vietetään lauantaina 23.11.
Uutta Elämää-pop-up myymälä tarjoilee joulunavauksessa jouluista suklaaleivosta ja glögiä 300:lle ensimmäiselle klo 10.00 alkaen. Pop-up myymälä sijaitsee Akselin katutasossa Raxin viereisessä tilassa.

Myös Hope:n joululahjapaja avautuu tuttuun paikkaan Akselin alakertaan lauantaina 23.11. Joululahjapaja on avoinna arkisin ja viikonloppuisin. Tarkat aukioloajat näette lähempänä avausta pajan ovesta. 

Sunnutainaukiolot aloitetaan joulunavauksen jälkeisenä sunnuntaina 24.11. Kauppakeskus on avoinna sunnuntaisin klo 10-17. 

Joulumusiikki alkaa soida 23.11. osana äänimaailmaa. 

Liikkeiden yhteinen joululahja aamu 10.12. 


Haluatko olla mukana liikkeiden yhteisessä joululahja-aamussa 10.12. klo 8.00 - 10.00.. Aamu on tarkoitettu vain Akselin henkilökunnalle. Aamun ajatuksena on, että liikkeet voivat tarjota toisilleen shoppailuetuja henkilökuntahintaan sekä lahjavinkkejä aamun aikana. 

Ilmoita alla olevalla lomakkeella onko liikkeenne mukana lahja-aamussa, mihin aikaan liikkenne on valmis avaamaan myymälän sekä mitä etuja tarjoatte Akselin henkilökunnalle. Mukana olevat liikkeet ja heidän tarjoamat edut tulevat esille Akselin intran etusivulle keskiviikkona 4.12. 

Täytä lomake täällä.

Muistutus roskia viedessä


Liikkeiltä tullut palaute:
Muistattehan, että roskia viedessä pahvipuristin tulee aina painaa päälle, jotta puristin ei mene tukkoon. Pahvipuristimella käynti on nopeampaa kun ei tarvitse odotella, että pahveja pääsee heittelemään. 

Muistutus Salla on pois töistä 18.11.- 2.12. 

Kiireellisissä markkinointiin liittyvissä asioissa ottakaa yhteyttä Kixitin muuhun tiimiin akseli@kixit.fi tai Henkkaan: Henri.naukkarinen@toivakkaoy.fi.

Salla lukee sähköpostia satunnaisesti.

» Kirjaudu intraan tästä