Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
02.06.2020

 

VIIKKOINFO – 30.9.– 6.10.

Uutiskirje sisältää
 

  • Hope Ry:n syntymäpäivälahjakeräys 
  • Ilmoita syntymäpäiväviikon tarjoukset tänään

Hope Ry:n syntymäpäivälahjakeräys

Akselin syntymäpäiväviikolla tehdään hyväntekeväisyyskeräys Hope Ry:lle. Asiakkaat voivat ostaa Akselista syntymäpäivälahjoja, jotka lahjoitetaan Akselin toimesta Hope Ry:lle. Hope:lla on tällä hetkellä yli 200 asiakasperhettä, joten avun tarve on suuri. Kaikki saadut lahjat lahjoitetaan Mikkelissä asuville perheille. Lahjat voivat olla 0-17 vuotiaille lapsille ja nuorille tai perheen vanhemmille. 

Haluaako liikkeenne olla mukana keräyksessä? 

Liikkeet voivat lähteä mukaan keräykseen esimerkiksi seuraavasti 
''ostaessasi meiltä lahjan Hope Ry:lle saat ostoksestasi -30% alennuksen, tuote jätetään ostoksen yhteydessä liikkeen kassalle''.

Kaikki mukana olevat liikkeet nostetaan esiin lahjakeräyksen kampanjasivulla ja Akselin somessa. Mikäli liikkenne on mukana kampanjassa 4.-9.11. käy täyttämässä lomake täältä.

Kiitos jos olet mukana auttamassa! 

Ilmoita syntymäpäiväviikon tarjoukset, ohjelma ja onnenostokset 

Syntymäpäiväviikon ohjelma ja tiedot markkinoinnista on nyt julkaistu Intran syntymäpäiväviikko-sivulla. Ohjelmaan ja markkinointiin on panostettu valtavasti, joten toivomme, että myös te liikkeet otatte kaiken irti upeasta syntymäpäiväviikosta.

⇒ Katso lisätiedot täältä.
 

Muista ilmoittaa syntymäpäiväviikon tarjoukset tänään 4.10. mennessä


3 tarjousta Länsi-Savon liitteeseen
Syntymäpäiväviikolle tarjouksia voi ilmoittaa rajattomasti, mutta näistä tarjouksista voitte valita kolme, jotka haluatte nostaa esiin maanantain Länsi-Savon liitteeseen. (näiden ei tarvitse olla kympin tarjouksia.)

Kympin tarjoukset
Liikkeiden toivotaan ilmoittavan myös mahdollisimman paljon ns. kympin tarjouksia, eli 10€:n hintaisia tarjoustuotteita tai esim. "osta 40€:lla, saat 10€ alennusta". Kympin tarjoukset nostetaan erikseen www-sivuille esiin. Lisäksi Akselin markkinointitiimi poimii tiistain lehti-ilmoitukseen houkuttelevimmat kympin tarjoukset tarjouseditorilta.

Ohjeet syntymäpäiväviikontarjousten ilmoittamisesta voit lukea täältä.

Liikkeiden oma ohjelma syntymäpäiväviikolla

Tuttuun tapaan myös liikkeiden toivotaan järjestävän omaa ohjelmaa kauppakeskuksen järjestämän ohjelman lisäksi. Ohjelma voi olla esimerkiksi piirrustuskilpailu, tuote-esittely tai arvonta. Muista myös hyödyntää syntymäpäiväviikon teemapäivät. Mitä enemmän ohjelmaa saadaan kauppakeskukseen, sitä houkuttelevampi tapahtumaviikko on. Liikkeiden ilmoittama ohjelma nostetaan esiin somessa ja Akselin www-sivuilla. 

Ilmoita liikkeen järjestämä ohjelma intran syntymäpäiväviikko-sivuilta löytyvällä lomakkeella maanantaihin 7.10. mennessä.

Lähde mukaan syntymäpäiväviikon Onnenostoksiin

Syntymäpäiväviikolla järjestetään Onnenostoksia, jossa satunnaisesti valitut asiakkaat voittavat kauppakeskuksen, liikkeiden tai muiden yhteistyökumppaneiden lahjoittamia palkintoja. 

Palkintokuoria jaetaan nyt usealle liikkeelle. Liikkeet lahjoittavat palkintokuoret omasta toimesta valitsemalleen shoppailijalle Syntymäpäiväviikon aikana. Palkintoliikkeet valitaan niin, että Akselin monipuolisuutta saadaan tuotua esiin. Salla on yhteydessä liikkeisiin joihin palkintokuoret jaetaan, sekä liikkeisiin jotka lahjoittavat palkintoja. 

Voiko liikkeenne lahjoittaa palkinnon Onnenostoksiin?

Nyt myös te liikkeet voitte ilmoittaa Onnenostoksiin lahjakortteja tai tuotepalkintoja.

Ilmoita Onnenostoksiin tulevat palkinnot intran syntymäpäiväviikko-sivuilta löytyvällä lomakkeella maanantaihin 7.10. mennessä.
 

» Kirjaudu intraan tästä