Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
02.06.2020

 

VIIKKOINFO – 30.9.– 6.10.

Uutiskirje sisältää
 

  • Käy antamassa palautetta Aarrepäivistä
  • Lokakuun inspiroidu-osio alkaa huomenna tiistaina 1.10.
  • Museoiden yö perjantaina 25.10. 
  • Kutsu juhlavuoden aamupalalle
  • Muista ilmoittaa syntymäpäiväviikon tarjoukset 4.10. mennessä

Käy antamassa Aarrepäivistä palautetta

Kiitos liikkeille Aarrepäivistä! Käy täyttämässä Aarrepäivien palautelomake tääl.

Lokakuun inspiroidu-osio alkaa huomenna tiistaina 1.10. 
 

Muista ilmoittaa tuotteita ja/tai tarjoukset Lokakuun inspiroidu osioon. Lokakuun inspiroidu osion teemana on ¨löydä tyylisi¨.  Ilmoita inspiroidu osioon tuotteita ja tarjouksia, jotka ovat teemaan sopivia. Esimerkiksi pukeutumisvinkit, syksyn vaatteet/asusteet ja kodin sisustus. 

Ilmoita tuotteet tarjouseditorin kautta ja valitse kategoriaksi ¨löydä tyylisi¨.

Museoiden yö perjantaina 25.10.


Museoiden yötä vietetään perjantaina 25.10. klo 17-24. Myös Kauppakeskus on poikkeuksellisesti avoinna perjantaina klo 24.00 saakka. Mikäli liikkeenne palvelee pidempään kuin klo 20.00 saakka, käy täyttämässä aukioloaikanne Intran työkalupakin ''aukioloajat 2019''- sivuilla.  Nostamme normaalia pidempään palvelevia liikkeitä esille Akselin somessa.

Kutsumme teidät juhlavuoden aamupalalle
tiistaina 15.10. klo 8.00. Muista ilmoittautua mukaan viimeistään 2.10. mennessä! 
 

Haluamme kutsua teidät yhteiselle juhlavuoden aamupalalle tiistaina 15.10. klo 8.00 alkaen. Aamupalatilaisuudessa käydään läpi mm. syntymäpäiväviikkoa, loppuvuoden tapahtumia ja markkinointia.

Ilmoita alla olevalla lomakkeella osallistutteko juhlavuoden aamupalalle ja kuinka monta henkilöä liikkeestänne osallistuu tilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään Hotelli Scandicissa. 

Ilmoittautumaan pääset täältä.
Tee ilmoittautuminen viimeistään 2.10. mennessä.

Ilmoita syntymäpäiväviikon tarjoukset, ohjelma ja onnenostokset 

Syntymäpäiväviikon ohjelma ja tiedot markkinoinnista on nyt julkaistu Intran syntymäpäiväviikko-sivulla. Ohjelmaan ja markkinointiin on panostettu valtavasti, joten toivomme, että myös te liikkeet otatte kaiken irti upeasta syntymäpäiväviikosta.

⇒ Katso lisätiedot täältä.
 

Muista ilmoittaa syntymäpäiväviikon tarjoukset perjantaihin 4.10. mennessä


3 tarjousta Länsi-Savon liitteeseen
Syntymäpäiväviikolle tarjouksia voi ilmoittaa rajattomasti, mutta näistä tarjouksista voitte valita kolme, jotka haluatte nostaa esiin maanantain Länsi-Savon liitteeseen. (näiden ei tarvitse olla kympin tarjouksia.)

Kympin tarjoukset
Liikkeiden toivotaan ilmoittavan myös mahdollisimman paljon ns. kympin tarjouksia, eli 10€:n hintaisia tarjoustuotteita tai esim. "osta 40€:lla, saat 10€ alennusta". Kympin tarjoukset nostetaan erikseen www-sivuille esiin. Lisäksi Akselin markkinointitiimi poimii tiistain lehti-ilmoitukseen houkuttelevimmat kympin tarjoukset tarjouseditorilta.

Ohjeet syntymäpäiväviikontarjousten ilmoittamisesta voit lukea täältä.

Liikkeiden oma ohjelma syntymäpäiväviikolla

Tuttuun tapaan myös liikkeiden toivotaan järjestävän omaa ohjelmaa kauppakeskuksen järjestämän ohjelman lisäksi. Ohjelma voi olla esimerkiksi piirrustuskilpailu, tuote-esittely tai arvonta. Muista myös hyödyntää syntymäpäiväviikon teemapäivät. Mitä enemmän ohjelmaa saadaan kauppakeskukseen, sitä houkuttelevampi tapahtumaviikko on. Liikkeiden ilmoittama ohjelma nostetaan esiin somessa ja Akselin www-sivuilla. 

Ilmoita liikkeen järjestämä ohjelma intran syntymäpäiväviikko-sivuilta löytyvällä lomakkeella maanantaihin 7.10. mennessä.

Lähde mukaan syntymäpäiväviikon Onnenostoksiin

Syntymäpäiväviikolla järjestetään Onnenostoksia, jossa satunnaisesti valitut asiakkaat voittavat kauppakeskuksen, liikkeiden tai muiden yhteistyökumppaneiden lahjoittamia palkintoja. 

Palkintokuoria jaetaan nyt usealle liikkeelle. Liikkeet lahjoittavat palkintokuoret omasta toimesta valitsemalleen shoppailijalle Syntymäpäiväviikon aikana. Palkintoliikkeet valitaan niin, että Akselin monipuolisuutta saadaan tuotua esiin. Salla on yhteydessä liikkeisiin joihin palkintokuoret jaetaan, sekä liikkeisiin jotka lahjoittavat palkintoja. 

Voiko liikkeenne lahjoittaa palkinnon Onnenostoksiin?

Nyt myös te liikkeet voitte ilmoittaa Onnenostoksiin lahjakortteja tai tuotepalkintoja.

Ilmoita Onnenostoksiin tulevat palkinnot intran syntymäpäiväviikko-sivuilta löytyvällä lomakkeella maanantaihin 7.10. mennessä.
 

» Kirjaudu intraan tästä