Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
02.06.2020

 

VIIKKOINFO – 23.– 29.9.

Uutiskirje sisältää
 

  • Hae Aarrepäiväsomisteet lastauslaitureilta
  • Aarrepäivien some
  • Lokakuun inspiroidu kampanja alkaa 1.10.
  • Ilmoita A-ryhmäetuja lokakuulle
  • Kutsu juhlavuoden aamupalalle
  • Tarkennus syntymäpäiväviikon tarjouksiin

Aarrepäiväsomisteet haettavissa lastauslaitureilta 


Liikkeet voivat hakea Aarrepäiväsomistuksiin tarvittavia materiaaleja lastauslaitureilta. Lastauslaiturilla on laatikko, josta on saatavilla AP-somistenauhaa, ilmapalloja ja tulostettuja AP-hintapohjia. Huomioittehan, että somisteet saavat olla paikallaan vasta 25.9. keskiviikkoiltana tai 26.9. torstaina, kun Aarrepäivät alkavat. 

Ilmapallot voi täyttää ennen Aarrepäiviä ilmapallopumpulla. Pumppu tulee kiertämään liikkeissä keskiviikkona 25.9. ja torstaina 26.9. Pumpun mukana kiertää lista, johon liike voi merkata kun on käyttänyt pumppua. Tämän jälkeen liike toimittaa pumpun listassa seuraavalle liikkeelle. Mikäli ette tarvitse pumppua, merkkaa listaan rasti ja toimita pumppu seuraavaan liikkeeseen. Näin varmistamme, että pumppu on kiertänyt kaikki liikkeet. 

Mikäli somisteet ovat loppu, kun menet hakemaan niitä, ilmoitathan siitä Sallalle: puh 050 9112 415. 

Huom! Somisteita ei saa siirrellä esimerkiksi kulkureiteille, vaan niiden täytyy pysyä niillä paikoilla, joille ne on laitettu. 

Aarrepäivien some 


Facebookissa ja Instagramissa pyörii maksettua mainontaa Aarrepäivistä. Maksettuihin mainoksiin on nostettu esiin liikkeiden tarjouksia ja Aarrepäivien ohjelmaa. Aarrepäiviin liittyviä julkaisuja tullaan jakamaan somessa koko viikon ajan. Jotta some olisi koko Aarrepäiväviikon entistä houkuttelevampi, toivomme myös teiltä liikkeiltä kuvia, joita voimme jakaa somessa. Kuvat voivat olla esimerkiksi fiiliskuvia myymälän henkilökunnasta, somistetusta myymälästä tai yleisestä fiiliksestä. Näissä saa käyttää vapaasti mielikuvitusta. 

Kuvat voi lähettää suoraan Sallalle: 

Puh. 050 9112 415
Sähköposti: salla@kixit.fi 

(Huom! Muut somekuvat tulee lähettää aiemmin lähetettyjen ohjeiden mukaisesti eli joko suoraan tarjouseditorille tai intrasta löytyvällä lomakkeella)

Lokakuun inspiroidu-osio alkaa tiistaina 1.10. 

Lokakuun inspiroidu osion teemana on ¨ löydä tyylisi¨.  Liikkeet voivat ilmoittaa inspiroidu osioon tuotteita ja tarjouksia, jotka ovat teemaan sopivia. Esimerkiksi pukeutumisvinkit, syksyn vaatteet/asusteet ja kodin sisustus. 

Ilmoita tuotteet tarjouseditorin kautta ja valitse kategoriaksi ¨löydä tyylisi¨.

Ilmoita lokakuun A-ryhmäedut keskiviikkoon 25.9. mennessä

Vain yksi liike on ilmoittanut lokakuulle A-ryhmäedun. Vielä ehdit mukaan ja ilmoittaa A-ryhmäetuja lokakuulle Intran työkalupakin A-ryhmäsivun kautta. A-ryhmäläisiä on tällä hetkellä yli 600. Mitä useamman edun saamme sitä houkuttelevampi A-ryhmä on.

Kutsumme teidät juhlavuoden aamupalalle
tiistaina 15.10. klo 8.00.
 

Haluamme kutsua teidät yhteiselle juhlavuoden aamupalalle tiistaina 15.10. klo 8.00 alkaen. Aamupalatilaisuudessa käydään läpi mm. syntymäpäiväviikkoa, loppuvuoden tapahtumia ja markkinointia.

Ilmoita alla olevalla lomakkeella osallistutteko juhlavuoden aamupalalle ja kuinka monta henkilöä liikkeestänne osallistuu tilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään Hotelli Scandicissa. 

Ilmoittautumaan pääset täältä.
Tee ilmoittautuminen viimeistään 2.10. mennessä.

Tarkennus syntymäpäiväviikon tarjouksiin


3 tarjousta Länsi-Savon liitteeseen

Syntymäpäiväviikolle tarjouksia voi ilmoittaa rajattomasti, mutta näistä tarjouksista voitte valita kolme, jotka haluatte nostaa esiin maanantain Länsi-Savon liitteeseen. (näiden ei tarvitse olla kympin tarjouksia.)

Kympin tarjoukset

Liikkeiden toivotaan ilmoittavan myös mahdollisimman paljon ns. kympin tarjouksia, eli 10€:n hintaisia tarjoustuotteita tai esim. "osta 40€:lla, saat 10€ alennusta". Kympin tarjoukset nostetaan erikseen www-sivuille esiin. Lisäksi Akselin markkinointitiimi poimii tiistain lehti-ilmoitukseen houkuttelevimmat kympin tarjoukset tarjouseditorilta.

Ohjeet syntymäpäiväviikontarjousten ilmoittamisesta voit lukea täältä.
Tiedotamme syntymäpäiväviikosta lisää lähipäivinä. 

» Kirjaudu intraan tästä