Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
02.06.2020

 

VIIKKOINFO – 16.– 22.9.

Uutiskirje sisältää
 

  • Täyden kympin synttärit

Täyden kympin synttäriviikko 4.-9.11. 

Tämän vuoden isot tapahtumat huipentuvat Akselin syntymäpäiväviikkoon, jota vietetään marraskuussa 4.-9.11. Kauppakeskuksessa on koko viikon ajan paljon ohjelmaa ja houkuttelevia esiintyjiä. Liikkeet voivat ilmoittaa koko viikolle tarjouksia. Syntymäpäiväviikkoa markkinoidaan todella laajasti ja medianäkyvyys on  erittäin suuri, joten toivomme teiltä liikkeiltä tarjouksiin nyt erityistä panostusta.

Huomioittehan, että luette ohjeet aikataulusta ja tarjousten ilmoittamisesta huolellisesti. Salla auttaa mikäli teille tulee lisäkysymyksiä. 

Syntymäpäiväviikon tarjoukset 

Syntymäpäiväviikon tarjousten tulee olla voimassa koko viikon ajan 4.-9.11. Jokainen liike voi valita kolme tarjousta, jotka haluaa nostaa esiin lehti-ilmoituksissa. Tarjouseditorille tarjouksia voi lisätä rajattomasti. Tarjousten tulee olla houkuttelevia -30% -70%. Parhaimpia tarjouksia nostetaan esiin Akselin monipuolisuutta korostaen koko viikon ajan eri medioissa, esimerkiksi lehti-ilmoituksissa, flyereissa, somessa ja www-sivuilla. 

Ilmoita mukaan myös täyden kympin tarjouksia!
Kymmenenvuotis syntymäpäivän kunniaksi toivomme mahdollisimman paljon  mukaan myös täyden kympin tarjouksia. Täyden kympin tarjousten tulee siis olla tasan 10€ tuotteita, tuotepaketteja tai esimerkiksi osta 50€ saat 10€ alennusta.  Tiistaina vietetään täyden kympin teemapäivää ja osa täyden kympin tarjouksista julkaistaan Länsi-Savon etusivulla tiistaina 5.11.  Täyden kympin tarjouksia nostetaan esiin koko viikon ajan, mutta erityisesti tarjouksia poimitaan tiistain etusivun ilmoitukseen.

Ohjeita tarjouseditorilla ilmoittamiseen 

Kun ilmoitat tarjouksia, jotka ovat muita kuin täyden kympin tarjouksia esimerkiksi -50% tuotteita. Ilmoita tarjoukset tarjouseditorilla kampanjaan '' syntymäpäiväviikko 2019.'' 

Kun ilmoitat tarjouksia, jotka ovat 10€ tuotteita tai tuotteita joista saa 10€ alennuksen, ilmoita tuotteet tarjouseditorilla kampanjaan ''10€ - tarjous syntymäpäiväviikolle''

Ilmoita syntymäpäivä viikon tarjoukset Intran tarjouseditorilla perjantaihin 4.10. mennessä. 

Syntymäpäiväviikon ohjelmasta, markkinoinnista ja somistuksista tiedotetaan myöhemmin.

Aarrepäiväsomisteet haettavissa lastauslaitureilta 

Liikkeet voivat hakea Aarrepäiväsomistuksiin tarvittavia materiaaleja lastauslaitureilta. Lastauslaiturilla on laatikko, josta on saatavilla AP-somistenauhaa, ilmapalloja ja tulostettuja AP-hintapohjia. Huomioittehan, että somisteet saavat olla paikallaan vasta 26.9. torstaina, kun Aarrepäivät alkavat. 

Ilmapallot voi täyttää ennen Aarrepäiviä ilmapallopumpulla. Pumppu tulee kiertämään liikkeissä keskiviikkona 25.9. ja torstaina 26.9. Pumpun mukana kiertää lista, johon liike voi merkata kun on käyttänyt pumppua. Tämän jälkeen liike toimittaa pumpun listassa seuraavalle liikkeelle. Mikäli ette tarvitse pumppua, merkkaa listaan rasti ja toimita pumppu seuraavaan liikkeeseen. Näin varmistamme, että pumppu on kiertänyt kaikki liikkeet. 

Mikäli somisteet ovat loppu, kun menet hakemaan niitä, ilmoitathan siitä Sallalle: puh 050 9112 415. 

Huom! Somisteita ei saa siirrellä esimerkiksi kulkureiteille, vaan niiden täytyy pysyä niillä paikoilla, joille ne on laitettu. 

» Kirjaudu intraan tästä