Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
02.06.2020

 

VIIKKOINFO – 26.– 31.8.

Uutiskirje sisältää
 

  • Syyskuun Inspiroidu-kampanja käynnistyy 1.9. 
  • Museoiden yö
  • Lue Aarrepäivistä lisää
  • Akselin syntymäpäiväviikkoa vietetään 4.-9.11.

Syyskuun inspiroidu-kampanja


 

Muistattehan ilmoittaa tuotteita ja/tai tarjouksia syyskuun Inspiroidu-kampanjaan!

Syyskuun Inspiroidu-kampanjaa markkinoidaan nimellä ''Lämpöä syksyyn''. Liikkeet voivat ilmoittaa kampanjaan tuotteita ja/tai tarjouksia, jotka sopivat teemaan. Teemaan sopivia tuotteita on esimerkiksi; valot ja kynttilät, lämmin pukeutuminen, syksyn lämpimät sävyt ja ruuat sekä juomat. 

Tuotteita ja/tai tarjouksia ilmoitetaan kampanjaan tuttuun tapaan intran tarjouseditorin kautta. Tuotteet tulevat julki Akselin nettisivuille 1.9. Tarjouseditorilla ilmoitettuja tuotteita nostetaan esiin myös somessa ja maksetuissa somekampanjoissa. 

Syyskuun Inspiroidu-kampanjalla suuri yleisö

Syyskuun Aarrepäivämarkkinoinnin myötä Akselin www-sivujen kävijämäärät moninkertaistuvat, joten myös Inspiroidu-sivu saa nyt erityisen paljon näkyvyyttä!

Syyskuun Inspiroidu-kampanja julkaistaan 1.9. ja on voimassa 30.9. saakka. 

Museoiden yö

Museoiden yötä vietetään perjantaina 25.10., jolloin Akseli on poikkeuksellisesti avoinna klo 24.00. saakka. Liikkeet, jotka haluavat voivat palvella normaalia aukioloaikaa pidempään. Kauppakeskus ei järjestä erityistä ohjelmaa Museoiden yöhön, sillä vain muutama liike on ilmoittanut aukioloaikakyselyssä palvelevansa ko. iltana pidempään.

Avoinna olevien liikkeiden kannattaa hyödyntää Museoiden yön liikennettä nostamalla myymälöissä esiin esimerkiksi illan ajan voimassa olevia huipputarjouksia, tai muita ajankohtaisia tuotteita. 

Aarrepäivät to-la 26.-28.9.

Muistattehan ilmoittaa Aarrepäivätarjoukset, liikkeiden ohjelman, juontotekstit ja palkinnot Onnenostoksiin ma 2.9. mennessä.

Huomio Aarrepäivätarjouksien tekemisestä

Huomioittehan Aarrepäivätarjouksia ilmoittaessa, että julkaisette ja tallennatte tarjouksen. Tarjouksen julkaiseminen ei julkaise tarjousta vielä tässä vaiheessa mihinkään julkisesti. Tarjous nousee ainoastaan markkinointitiimin nähtäville. Mikäli ette klikkaa kohtaa '' julkaise tarjous'' tarjouseditorilta, tarjous  ei näy myöskään markkinointitiimille, joka 2.9. alkaen poimii julkaisemianne Aarrepäivätarjouksia mm. Länsi-Savon tarjousliitteeseen.

Kaikki julkaistut tarjoukset nousevat asiakkaiden nähtäville 19.9. Akselin www-sivuilla.
 
Lisätietoja Aarrepäivistä löydät AP-uutiskirjeestä ja Intran Ap-sivuilta. Uutiskirjeen voit lukea  tästä.

Ideoita ja toiveita synttäriviikolle

Markkinointitiimi suunnittelee parhaillaan Akselin syntymäpäiväviikkoa, jota vietetään marraskuussa 4.-9.11.

Viikon ohjelma ja muu info – esimerkiksi tarjouksiin liittyen – julkaistaan myöhemmin. Kuulemme tässä vaiheessa mielellämme myös teidän liikkeiden toiveita syntymäpäiväviikkoa ajatellen. Voitte laittaa meille vapaasti ideoita, toiveita ja ajatuksia siitä mitä syntymäpäiväviikolla voisi olla ohjelman, somistusten tai tarjousten osalta. Lähetä ideat sähköpostiin akseli@kixit.fi 30.8. mennessä. 

» Kirjaudu intraan tästä