VIIKKOINFO – 12. - 18.8.

Uutiskirje sisältää
 

  • Tietoa Aarrepäivistä

Aarrepäivät to-la 26.-28.9.

Aarrepäiviä vietetään syyskuussa torstaista lauantaihin 26.-28.9. Aarrepäivien pääpaino on kaupallisessa tarjonnassa, mutta kauppakeskuksessa järjestetään myös ohjelmaa koko perheelle. Kauppakeskuksen somistuksiin ja markkinointiin panostetaan tapahtumaviikolla valtavasti, joten myös liikkeiltä toivotaan Aarrepäiville tuntuvia tarjouksia -30% – -70%. 

Aarrepäivien ohjelma 

Aarrepäivien aikaan to-la kaupungilla jaetaan AP-flyereita, joissa on nostettu esiin liikkeiden tarjouksia. Shoppailijoita houkutellaan Akseliin myös Onnenostoksilla - joissa satunnaiset ostajat yllätetään lahjakorteilla/tuotepalkinnoilla. Lauantaina on panostettu erityisesti lapsiperheiden ohjelmaan kun Ryhmä Haun Samppa ja Vainu saapuvat Akseliin kolmen tunnin ajaksi. Muu ohjelma ja tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. 

Liikkeiden oma ohjelma Aarrepäivillä

Tuttuun tapaan myös liikkeiden toivotaan järjestävän omaa ohjelmaa. Ohjelma voi olla esimerkiksi piirrustuskilpailu, tuote-esittely tai arvonta. Mitä enemmän ohjelmaa saadaan kauppakeskukseen, sitä houkuttelevammaksi tapahtuma saadaan! Liikkeiden ilmoittama ohjelma nostetaan esiin somessa ja Aarrepäivien www-sivuilla. 

Ilmoita liikkeen järjestämä AP-ohjelma intran Aarrepäivä-sivuilta löytyvällä lomakkeella maanantaihin 2.9. mennessä.

*

Aarrepäivien juonto

Akselissa on juontaja koko Aarrepäivien ajan. Halutessaan liikkeet voivat lähettää Aarrepäivän juontoon liikekohtaisi juontotekstejä ja -toiveita ennakkoon.

Ilmoita liikkeen juontoteksti intran Aarrepäivä-sivuilta löytyvällä lomakkeella maanantaihin 2.9. mennessä.

Lähde mukaan Aarrepäivien Onnenostoksiin

Aarrepäivillä järjestetään Onnenostokset, jossa satunnaisesti valitut Aarrepäiväasiakkaat voittavat kauppakeskuksen, liikkeiden tai muiden yhteistyökumppaneiden lahjoittamia palkintoja. Voittajat julkaistaan Aarrepäivien aikana Akselin Facebook-sivuilla, joka lisää tapahtuman houkuttelevuutta.

Palkintokuoria jaetaan nyt usealle liikkeelle. Liikkeet lahjoittavat palkintokuoret omasta toimesta valitsemalleen shoppailijalle Aarrepäivien aikana. Palkintoliikkeet valitaan niin, että Akselin monipuolisuutta saadaan tuotua esiin. Salla on yhteydessä liikkeisiin joihin palkintokuoret jaetaan, sekä liikkeisiin jotka lahjoittavat palkintoja. 

Voiko liikkeenne lahjoittaa palkinnon Onnenostoksiin?

Nyt myös te liikkeet voitte ilmoittaa Onnenostoksiin lahjakortteja tai tuotepalkintoja. Tavoitteena on saada kymmenen palkintoa jokaiselle päivälle. Onnenostoksiin palkintoja lahjoittavat liikkeet saavat näkyvyyttä Aarrepäivämarkkinoinnissa.

Ilmoita Onnenostoksiin tulevat palkinnot intran Aarrepäivä-sivuilta löytyvällä lomakkeella maanantaihin 2.9. mennessä.

Aarrepäivätarjoukset

Lehti-ilmoitukseen 3 eri tarjousta

Lehti-ilmoituksiin tarvitaan jokaiselta liikkeeltä 3 eri tuotetarjousta, yksi jokaiselle Aarrepäivälle. Lehtitarjoukset ovat voimassa aina vain yhden päivän, jotta asiakkaat saadaan tulemaan ostoksille useampana päivänä.

Muistathan siis valita Tarjouseditorilta Aarrepäivätarjousten kohdalta mitkä ovat ne kolme tarjousta, jotka liike haluaa nostaa esiin lehti-ilmoitukseen. Kiinnitättehän huomiota myös siihen, että lataatte lehti-ilmoitusten tarjouksiin riittävän suuret kuvat, jotta tarjoukset toistuvat hyvin myös painettuna.

Lehti-ilmoituksiin ilmoitetut tarjoukset julkaistaan Länsi-Savon liitteessä torstaina 26.9.

www-sivuilla Aarrepäivätarjouksia voi julkaista myös enemmän kuin 3

Www-sivuille liikkeet voivat julkaista haluamansa määrän Aarrepäivätarjouksia. Www-sivujen tarjousten suhteen ei ole rajoitusta tarjousten määrän/voimassaolon suhteen.

Uutta! Liikkeiden pyynnöstä www-sivuille voi nyt julkaista tarjouksen näkymään myös koko Aarrepäivän ajaksi. 

Lehti-ilmoituksessa nostetaan esiin tarjouksia, jotka ovat voimassa vain yhden päivän. Mikäli tarjouksesi on voimassa to-la ei sitä nosteta esiin lehti-ilmoituksessa, vaan ainoastaan www-sivuilla. 

Kaikki julkaistavat Aarrepäivätarjoukset ilmoitetaan Tarjouseditorilla

Verkkosivuilla ja lehdessä julkaistavat Aarrepäivätarjoukset ilmoitetaan Intran Tarjouseditorilla.

Kaikki tarjouseditorilla ilmoitetut Aarrepäivätarjoukset nousevat Akselin verkkosivujen Aarrepäivät-kampanjasivuille näkyviin 19.- 28.9.

Tarjouseditorilla ilmoitetuista tarjouksista poimitaan houkuttelevimpia Akselin monipuolisuutta korostaen mm. flyereihin ja A-ryhmäkirjeisiin.

Ilmoita Aarrepäivätarjoukset Tarjouseditorille ma 2.9. mennessä.

Lehdessä julkaistavista tarjouksista lähetetään vedos liikkeen hyväksyttäväksi ennen julkaisua.

Ohjeet Aarrepäivätarjouksen ilmoittamiseen löytyy uutiskirjeen viimeisestä osiosta.

Aarrepäivien markkinointi

Aarrepäivien markkinointi aloitetaan kahta viikkoa ennen ja tarjoukset julkaistaan viikkoa ennen Aarrepäiviä.

Sähköiseen digimarkkinointiin panostetaan nyt aiempaa enemmän

Sähköinen Aarrepäivämarkkinointi tavoitti kevään Aarrepäivillä yhteensä yli 180 000 näkijää. (google, some, www-sivut). Myös syksyn Aarrepäivillä panostetaan sähköiseen markkinointiin, jolla markkinoidaan tapahtumaa ja ohjataan liikenne Akselin verkkosivuille. Kevään Aarrepäivämarkkinoinnin aikaan Akselin www-sivuilla oli kävijöitä yli 8000 ja syksyn Aarrepäivillä kävijämäärän kasvuun panostetaan paljon, joten Aarrepäivätarjoukset ja ohjelma saavat paljon näkyvyyttä!

Markkinointi tapahtuu porrastetusti eri medioissa:

• Radio Mikkeli  20. – 27.9. 
• Paikallisliikenne (bussinäytöt) 20. – 27.9. 
• Digimarkkinointi kanavat 20. – 27.9.
• Tienvarsi jättinäytöt 20. – 27.9. 
• MTV3 - TV mainonta 25. – 27.9. 
• Kaupunkilehti etusivu to 26.9. 
• Länsi-Savo 4-sivuinen tarjousliite to 26.9. 
• Länsi-Savo etusivu pe 27.9. 
• Länsi-Savo etusivu la 28.9. 
• Mikkeli NYT
• Akselin infonäytöt
• Kadunvarsitaulut
• A-ryhmä uutiskirjeet
• Facebook maksettu markkinointi
• Akselin www-sivut

Aarrepäivien somistus

Kauppakeskuksen Aarrepäivien somistukseen käytetään Akseli-ilmapalloja, AP-kylttejä kauppakeskuksen lattioilla ja katossa, staattisia AP-tarroja sekä AP-somistusnauhaa. Liikkeiden tulee käyttää somistuksissa AP-nauhaa ja Akseli-ilmapalloja.

Liikkeiden - joilla on näyteikkunatilaa toivotaan käyttävän myös näyteikkunassaan AP-somisteita. On kaikkien etu, että Aarrepäivät näkyvät somistuksissa hyvin myös ulospäin ja ohjaavat ostoskansaa kauppakeskukseen.

AP-hintapohjat

Aarrepäivätarjoukset tulee nostaa liikkeissä esiin Aarrepäivähintapohjilla. Liikkeet saavat painettuja hintapohjia. Hintapohjat ovat ladattavissa myös sähköisessä muodossa intrasta myöhemmin.

Tarvitseeko myymälänne hintapohjia/somisteita?

Ohjeet somisteiden ja hintapohjien jakoon/noutoon ilmoitetaan myöhemmin.

Ohjeet Aarrepäivätarjouksen ilmoittamiseen

1. Syötä ensimmäisenä tarjouksen tuotetiedot ja lisää kuva 


2. Valitse sitten kampanja ''Aarrepäivät 2019'' ja minkä päivän tarjousta olet julkaisemassa.
 

Huom! Huomioithan, että valitset tässä kohtaa myös "Haluan tämän tarjouksen julkaistavaksi myös Aarrepäivät 2019 lehti-ilmoituksissa" mikäli haluat tarjouksen lehti-ilmoitukseen. Lehti-ilmoituksessa nostetaan esiin tarjouksia, jotka ovat voimassa vain yhden päivän. Mikäli tarjouksesi on voimassa to-la ei sitä nosteta esiin lehti-ilmoituksessa, vaan ainoastaan www-sivuilla. 

3. Valitse mihin teemaan tarjous kuuluu 


4. Viimeisenä muista julkaista ja tallentaa tarjous.

Mikäli tarjousta ei julkaista ja talleneta se ei nouse esiin tarjouseditorilla. 

 

Mikäli tarjouksen julkaisuissa on kysyttävää ota yhteyttä Sallaan: salla@kixit.fi tai
puh. 050 9112 415. 

» Kirjaudu intraan tästä