Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
02.06.2020

 

VIIKKOINFO – 12.- 18.7.

Uutiskirje sisältää
 

  • Elokuun Inspiroidu-kampanja ei toteudu
  • Syyskuun Inspiroidu-kampanja käynnistyy 1.9. 
  • Tiedotamme Aarrepäivistä huomenna erillisessä uutiskirjeessä
  • Akselin infonäytöissä häiriöitä
  • Palvelutukku Itä-Suomi tiedottaa

Elokuun Inspiroidu-kampanja "Arjen ihanuus" ei toteudu


Elokuun Inspiroidu-kampanjaan ei ole tullut liikkeiltä riittävästi tarjouksia eikä tuotteita, joten kampanjan julkaisua ei voida toteuttaa. Tuotteet ja/tai tarjoukset, jotka kampanjaan on ilmoitettu nostetaan esiin Akselin somessa ja www-sivujen tarjoukset-sivulla.

Syyskuun inspiroidu-kampanja alkaa 1.9. 

Syyskuun Inspiroidu-kampanjaa markkinoidaan nimellä ''Lämpöä syksyyn''. Liikkeet voivat ilmoittaa kampanjaan tuotteita ja/tai tarjouksia, jotka sopivat teemaan. Teemaan sopivia tuotteita on esimerkiksi; valot ja kynttilät, lämmin pukeutuminen, syksyn lämpimät sävyt ja ruuat sekä juomat. 

Tuotteita ja/tai tarjouksia ilmoitetaan kampanjaan tuttuun tapaan tarjouseditorin kautta. Tuotteet tulevat julki Akselin nettisivuille. Tarjouseditorille ilmoitettuja tuotteita nostetaan esiin myös somessa ja maksetuissa somekampanjoissa. 

Kampanja julkaistaan 1.9. ja on voimassa 30.9. saakka. 

Aarrepäiviä vietetään to-la 26.-28.9. 


Merkkaa lähestyvät Aarrepäivät kalenteriin. Tiedotamme Aarrepäivistä lisää erillisellä uutiskirjeellä.

Akselin infonäytöissä häiriöitä

Infonäyttöjen päivitysongelmista johtuen näytöissä esiintyy häiriöitä. Pahoittelemme häiriöistä aiheutuvaa haittaa.

Palvelutukku Itä-Suomi tiedottaa

PALVELUTUKKU ITÄ-SUOMEN RULLAKOIDEN TEHOSTETTU SEURANTA JA KERÄYS

Palvelutukku Itä-Suomi toimittaa tuotteet asiakkailleen pääosin rullakoissa. Rullakot ovat meidän omaisuutta ja tarkoitettu tuotteidemme asiakastoimituksiimme. Rullakoiden käyttäminen muuhun tarkoitukseen on kielletty. Rullakoiden seuraamisella pyrimme varmistamaan rullakoiden oikean käytön ja mahdollisimman nopean kierron, jotta niitä ei kerry asiakkaiden tiloihin turhaan tilaa viemään. Tämän varmistamiseksi aloitamme 8.8.2019 tehostetun rullakkoseurannan ja tyhjien rullakoiden pois keräämisen.

Lisätietoja seurannasta ja mahdolliset rullakoiden noutopyynnöt sähköpostilla osoitteeseen; jani.kaartinen@palvelutukkuitasuomi.fi.

» Kirjaudu intraan tästä