Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
02.06.2020

 

VIIKKOINFO – 5.- 11.7.

Uutiskirje sisältää
 

  • Kesäkuun Inspiroidu-kampanjan digimarkkinointitulokset
  • Elokuun Inspiroidu-kampanja: Arjen ihanuus
  • Elokuun juhlavuosiarvonta

Kesäkuun Inspiroidu-osion
digimarkkinointitulokset 


Kesän '' Kesämielellä'' -kampanja on tuonut mukana oleville liikkeille erinomaista näkyvyyttä somessa ja Akselin www-sivuilla. 

Kesämielellä-somekampanja tavoitti 19 549 henkilöä. Kampanja-aikana Akselin www-sivuilla vieraili 7 661 henkilöä. Tämän lisäksi näkyvyyttä ovat tuoneet yksittäiset somepostaukset Facebookissa ja Instagramissa. 

arjen_ihanuus_kuva

Nyt kaikki mukaan elokuun Inspiroidu-kampanjaan!

Elokuun Inspiroidu-kampanjaan ei ole tullut liikkeiltä tarjouksia eikä tuotteita, joten kampanjan julkaisua on lykätty. Pyydämme liikkeiltä nyt aktiivisuutta, jotta kampanja saadaan käynnistettyä.

Elokuun Inspiroidu-kampanjaa markkinoidaan nimellä ''Arjen ihanuus''. Liikkeet voivat ilmoittaa kampanjaan tuotteita ja/tai tarjouksia, jotka sopivat esimerkiksi koulun aloitukseen, työhön, arkeen ja arkipukeutumiseen.

Tuotteita ja/tai tarjouksia ilmoitetaan kampanjaan tuttuun tapaan tarjouseditorin kautta. Tuotteet tulevat julki Akselin nettisivuille. Tarjouseditorille ilmoitettuja tuotteita nostetaan esiin myös somessa ja maksetuissa somekampanjoissa. 

Kampanja julkaistaan vasta kun mukaan saadaan riittävä määrä liikkeitä. Kampanja on voimassa 1.9. saakka.

Elokuun juhlavuosiarvonta
 

Synttärivuoden kunniaksi Akseli järjestää juhla-arvonnan joka kuukausi, johon asiakkaat voivat osallistua kaikissa Akselin liikkeissä. Palkinnot vaihtuvat kuukausittain. Kuukauden palkinto/palkinnot ilmoitetaan liikkeille näin uutiskirjeitse, asiakkaille palkinnot ovat nähtävillä Akselin www-sivuilla.

Pidättehän siis arvontalaatikot näkyvällä paikalla kassalla ja informoittehan kassahenkilökuntaa arvonnasta, jotta he puolestaan osaavat tarvittaessa kertoa arvonnasta asiakkaille. 

Elokuun arvontapalkinto

  • Asaklit-sähköpyörä. Arvo 999€
  • Kenkäveron herkullinen 7-sortin kahvipöytä 2:lle henkilölle. Arvo 27,80€. 

Arvontaan voi osallistua jokaisessa liikkeessä 5.-31.8. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan päätyttyä.

Heinäkuun juhlavuosi arvontakupongit tullaan noutamaan liikkeistä huomenna tiistaina 6.8.

Arvontakuponkeja noudettavissa lastauslaiturilta 
Arvontakuponkeja löytyy molempien lastauslaitureiden sisäänkäyntien läheisyydestä (sisäpuolelta) pahvilaatikoista. Liikkeet voivat itse käydä hakemassa lisää arvontakuponkeja kun ne ovat loppuneet. 

» Kirjaudu intraan tästä