Koko kansan olohuone avautuu Kauppakeskus Akseliin syksyllä, kun Mikkelin Keilakukko avaa ovensa.

Savolaiset nuoret yrittäjät Tommi, Ville ja Joonas tuovat Akseliin uudistuneen keilahallin, joka avautuu monelle Mikkeliläiselle jo ennestään tutulle paikalle. Keilahalli avaa ovensa syksyllä 2019 Akselin alakerrassa.

Keilakukosta löytyy kahdeksan huippuluokan keilarataa, biljardipöydät sekä darts-tauluja. Keilahallin yhteyteen avautuu myös anniskeluoikeuksilla varustettu kahvila/ravintola.

Yrittäjät odottavat innolla syksyä ja ensimmäisten kisojen järjestämistä. Kilpailuja järjestetään kaikissa kolmessa lajissa ja tällöin myös saunakabinetissa päästään heittämään kisalöylyjä. Saunakabinetti on myös varattavissa yritysten käyttöön ja esimerkiksi syntymäpäiville.


“On hienoa saada Akseliin uusia toimijoita, jotka tarjoavat kauppakeskuksessa vapaa-ajan aktiviteetteja, elämyksiä, kulttuuria ja harrastusmahdollisuuksia. Kauppakeskusten rooli on muuttunut kohti monipuolisempia palvelu- ja elämyskokonaisuuksia, joten olemme erittäin tyytyväisiä, että myös Akselissa nämä toimijat ovat lisääntyneet”, toteaa Kauppakeskus Akselin markkinointivastaava, Salla Hyvönen Kixit Oy:stä.


» Klikkaa ja lue lisää Akseliin avattavasta keilahallista


Click Shoes, Elena ja Brand Gallery siirtyvät uusiin liiketiloihin Akselissa

Keilakukon saapuessa Akselin alakertaan, kenkäkauppa Click Shoes saa käyttöönsä uudet liiketilat Akselin katutasosta. Myös Elena ja Brand Gallery muuttavat uusiin tiloihin. 
Heinäkuun aikana Click Shoes ottaa käyttöön Brand Galleryn nykyisen tilan, Brand Gallery muuttaa Elenan entisiin tiloihin ja Elena puolestaan muuttaa Ramin Konditoriaa vastapäätä sijaitsevaan liiketilaan.