Tee loistavia löytöjä Akselin Aarrepäivillä torstaista lauantaihin 12.-14.3. Kauppakeskus on pullollaan mahtavia tarjouksia, mukavaa ohjelmaa ja iloista tunnelmaa! Lauantaina Suomeen saapuu ensimmäistä kertaa Karhuherra Paddington. Paddington hurmaa ihmiset ihastuttavalla tanssillaan lauantaina Akselissa klo 10, 12 & 14.00. 


Torstai 12.3.

Aarrepäivillä, joka päivä useat onnekkaat shoppailijat tekevät Onnenostoksia ja yllätetään palkintokuorella. Oletko se sinä, joka yllätetään ostosten yhteydessä? Nyt kannattaa shoppailla! Palkintoina: Lahjakortteja Akselin liikkeisiin, kakkulahjakortti Ramin Konditoriaan ja pääpalkintona 150€ shoppailulahjakortti Akseliin! 


klo 10-15
Orionin tuote-esittely. Esittelypäivän tarjous -15% kaikista Orionin normaalihintaisista vapaakaupan tuotteista ja vitamiineista.


Osallistu arvontaan Mikkelin musiikkijuhlien pisteellä ja voita liput Musiikkijuhlille! Perjantai 13.3.Akustista musiikkia tunteella ja taidolla - Midnight Sings 

Klo 10.30, 11.30 & 12.30. 
 
Aarrepäivillä, joka päivä useat onnekkaat shoppailijat tekevät Onnenostoksia ja yllätetään palkintokuorella. Oletko se sinä, joka yllätetään palkintokuorella ostoksen yhteydessä? Nyt kannattaa shoppailla! Palkintoina: Lahjakortteja Akselin liikkeisiin, kakkulahjakortti Ramin Konditoriaan ja pääpalkintona 150€ shoppailulahjakortti Akseliin! Klo 16-19 
Lindexin oma kanta-asiakasilta. Tarjolla pientä purtavaa, hyviä tarjouksia ja Personal Shopper paikalla esittelemässä kevään muotia.
Pääset myös kokeilemaan kevään trendivärejä Lindexin kynsilakoista. Illan aikana kävijöiden kesken arvomme lahjakortin! Arvontaan voi osallistua klo 16.-18.30.

Klo 10-15
Uuden ajan videoapteekki-palvelun ja lääkkeiden noutolokerikko palvelun esittely. Videoapteekki on helpoin ja turvallisin etäpalvelu kuluttajille.
klo 10-14 sairaanhoitaja tekee ihon kosteusmittauksia veloituksetta ja antaa ihonhoitovinkkejä. Tervetuloa!Lauantai 14.3.

Karhuherra Paddington

Ihastuttava Karhuherra Paddington saapuu ensimmäistä kertaa suomeen ja Kauppakeskus Akseliin! Paddington hurmaa ihmiset tanssillaan ja on esityksen jälkeen kuvattavana lavalla. Tule moikkaamaan Paddingtonia! Esiintymiset klo 10.00, 12.00  & 14.00.  


 Akustista musiikkia tunteella ja taidolla - Midnight Sings 

Klo 11.00 & 12.00 & 13.30.  
Aarrepäivillä, joka päivä useat onnekkaat shoppailijat tekevät Onnenostoksia ja yllätetään palkintokuorella. Oletko se sinä, joka yllätetään palkintokuorella ostoksen yhteydessä? Nyt kannattaa shoppailla! Palkintoina: Lahjakortteja Akselin liikkeisiin, kakkulahjakortti Ramin Konditoriaan ja pääpalkintona 150€ shoppailulahjakortti Akseliin! 


Katso Aarrepäivätarjoukset alta!