Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
29.03.2024

 

VIIKKOINFO – 15.- 21.4.

Uutiskirje sisältää
 

  • Inspiroidu osio ''juhlatuulella''
  • Toukokuun A-ryhmäedut

Inspiroidu-sivulle kaivataan nyt kipeästi lisää osallistujia!

Kerroimme viime uutiskirjeestä Akselin www-sivuilla julkaistavasta ”Inspiroidu-sivusta”, jonka tarkoituksena on inspiroida asiakkaita ostoksille. Teemat vaihtelevat esim. vuodenajan, juhlakausien/lomien mukaan. Inspiroidu-sivulle voi ilmoittaa esim. uutuustuotteita, tarjouksia tai tyylivinkkejä.

Inspiroidu-sivun toinen teema on ”juhlatuulella”

Teemaan on ilmoittautunut vain yksi liike. Julkaistaksemme sivun 23.4. pyydämme nyt liikkeitä pikaisesti aktivoitumaan asian suhteen

Alla muistutuksena tietoa edellisestä uutiskirjeestä

Www-sivuilta inspiraatiota

Akselin www-sivuilla julkaistaan "Inspiroidu"-sivu, joka liittyy aina ajankohtaiseen vuodenaikaan, juhlakauteen, loman alkuun tms. Sivulla julkaistaan mm. inspiroiva blogikirjoitus, inspiroivaa kuvamateriaalia ja liikkeiden ilmoittamia inspiroivia tarjouksia/tuotteita/palveluita teemaan liittyen.

Huhti-toukokuussa inspiroi kevään juhlat! 
 

Liikkeet voivat ilmoittaa nyt kevään toiseen inspiroidu-teemaan tuotteita, tyylivinkkejä ja/tai tarjouksia, jotka liittyvät aiheeseen ''juhlatuulella''.

Tuote/tarjous/palvelu voi olla saatavilla juhlavissa kuoseissa, se voi liittyä juhlapukeutumiseen tai -valmisteluihin, se voi olla juhliin sopiva tarjottava tai asuste tai sen hinta voi olla juhlavan edullinen. Tuotteet voivat liittyä myös Äitienpäivään tai Vappuun. 


Inspiraatio-sivulle ilmoitetaan tuotteet tarjouseditorilla

Ilmoita tuotteet tarjouseditorin kautta ja valitse kategoriaksi ''Juhlatuulella''. Ilmoitetut tuotteet näkyvät kampanjasivulla maanantaista 22.4. alkaen.

Juhlatuulella -kampanjasivua tullaan markkinoimaan sähköisissä medioissa toukokuusta alkaen. Somessa tuotteita nostetaan esiin heti pääsiäisen jälkeen.

Toukokuun A-ryhmäedut 

Muista ilmoittaa toukokuun A-ryhmäedut 25.4. mennessä Intrasta löytyvällä lomakkeella. 

Toivotamme kaikille mukavaa pääsiäistä!

» Kirjaudu intraan tästä