Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
29.03.2024

 

VIIKKOINFO – 11.- 17.3.

Uutiskirje sisältää
 

  • Inspiroidu-sivulle kaivataan lisää osallistujia
  • Aarrepäivien Onnenostokset
  • Some soimaan Aarrepäivillä

Inspiroidu-sivulle kaivataan nyt kipeästi lisää osallistujia!

Kerroimme viime uutiskirjeestä Akselin www-sivuilla julkaistavasta ”Inspiroidu-sivusta”, jonka tarkoituksena on inspiroida asiakkaita ostoksille. Teemat vaihtelevat esim. vuodenajan, juhlakausien/lomien mukaan. Inspiroidu-sivulle voi ilmoittaa esim. uutuustuotteita, tarjouksia tai tyylivinkkejä.

Inspiroidu-sivun ensimmäinen teema on ”Kevättä rinnassa”

Teemaan on ilmoittautunut vain kaksi liikettä. Julkaistaksemme sivun pyydämme nyt liikkeitä pikaisesti aktivoitumaan asian suhteen!

Liikkeiden kannattaa panostaa maaliskuussa alkavaan teemaan nyt heti, sillä Aarrepäivien aikaan Akselin www-sivujen kävijämäärät moninkertaistuvat, joten myös Inspiraatio-sivu tulee saamaan erityisen paljon kävijöitä.

Kevättuotteita maaliskuun teemaan

”Kevättä rinnassa”-teemaan voi ilmoittaa esim. kevään uutuustuotteita, tuotteita kevään väreissä tai kuoseissa, tuotteita kevätkotiin, myös tuotteen hinta voi olla keväisen kepeä.

Ilmoittaudu nyt mukaan tarjouseditorilla

Ilmoitus Inspiroidu-sivulle tehdään intran tarjouseditorin kautta. Kampanjaksi valitaan ”Kevättä rinnassa”. Muistathan tallentaa ja julkaista ilmoittamasi tarjoukset/tuotteen.

Kevättä rinnassa -kampanjasivua tullaan markkinoimaan sähköisissä medioissa ja somessa huhtikuusta alkaen. 

Kevättä rinnassa -teema päättyy 21.4.2019.

Aarrepäivät

Aarrepäivätarjoukset on julkaistu Akselin www-sivuilla viime viikon torstaina. Lisäksi lehti-ilmoituksiin ilmoitetut tarjoukset julkaistaan Länsi-Savossa to. 14.3. Aarrepäivien houkutteluutta lisätäksemme ja Akselin monipuolisuutta korostaaksemme, osa liikkeiden tarjouksista julkaistaan myös muissa julkaisuissa, mm. lehti-ilmoituksissa ja flyerissa.

AP-Flyer

Aarrepäivien aikaan kävelykadulla, torilla ja Akselissa jaetaan AP-flyereita, jolla sisäänheitetään ostokansaa Akseliin. Flyerin sisältö koostuu kilpailusta ja AP-tarjouksista. Jokaiselle päivälle on oma flyeri. Kilpailukupongit palautetaan liikkeiden kassalla oleviin juhlavuoden arvontalaatikoihin.

Alla esimerkki lauantaina jaettavasta flyerista: 


Aarrepäivien Onnenostokset

Aarrepäivillä to-la useat onnekkaat shoppailijat tekevät onnenostokset ja voittavat kauppakeskuksen tai liikkeen toimesta lahjoitettuja palkintoja. Pääpalkintona Onnenostoksissa on kauppakeskuksen toimesta lahjoitettu 150€ arvoinen lahjakortti voittajan valitsemaan Akselin liikkeeseen. Tämän lisäksi Onnenostoksissa jaetaan liikkeiden lahjoittamia palkintoja. 

Seuraavat liikkeet ovat lahjoittaneet palkintoja Onnenostoksiin

• Rax Buffet    
• Lastentarvike Pikku Tipu
• Kekäle
• Ramin Konditoria

Kiitos mukana oleville liikkeille! Salla tulee kiertämään liikkeissä, jotka ovat mukana Onnenostoksissa ennen Aarrepäiviä ja ohjeistaa asiasta tarkemmin.

Some soimaan Aarrepäivillä!

Jotta saamme nostatettua Aarrepäivien tunnelmaa somessa entistäkin enemmän, liikkeiltä toivotaan fiiliskuvia Akselin someen torstaina ja perjantaina 14.-15.3.  2-hauskinta fiiliskuvaa julkaissutta liikettä palkitaan kauppakeskuksen toimesta. Kaikki fiiliskuvat julkaistaan Akselin somessa Aarrepäivien aikana. 

Lähetä fiiliskuvat intran työkalupakin some-sivulta löytyvällä lomakkeella. 

Tehdään jälleen yhdessä upeat Aarrepäivät!

» Kirjaudu intraan tästä