Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
23.04.2024

 

VIIKKOINFO – 4.- 10.3.

Uutiskirje sisältää
 

  • Aarrepäivien somistus
  • Inspiroidu kevääseen

Aarrepäivätarjouksia saa lisätä tarjouseditorilla rajattomasti 


Muistattehan, että Aarrepäivätarjouksia saa lisätä tarjouseditorilla Aarrepäivä-sivulle rajattomasti keskiviikkoon 6.3. saakka. Vain lehti-ilmoituksiin tulevat tarjoukset ovat rajattu 1kpl/päivä/liike ja nämä tarjoukset ovat pitäneet jo ilmoittaa. 

Www-sivujen Aarrepäiväsivuja nostetaan esiin vahvasti sähköisissä medioissa, joten sivusto saa suuren näkyvyyden AP- markkinoinnissa. 

Aarrepäivien somistus

Kauppakeskuksen Aarrepäivien somistukseen käytetään Akseli-ilmapalloja, AP-kylttejä kauppakeskuksen lattioilla ja katossa, staattisia AP-tarroja sekä AP-somistusnauhaa. Liikkeiden tulee käyttää somistuksissa AP-nauhaa ja Akseli-ilmapalloja.

Liikkeiden - joilla on näyteikkunatilaa toivotaan käyttävän myös näyteikkunassaan AP-somisteita. On kaikkien etu, että Aarrepäivät näkyvät somistuksissa hyvin myös ulospäin ja ohjaavat ostoskansaa kauppakeskukseen.

Hintapohjat

Aarrepäivätarjoukset tulee nostaa liikkeissä esiin Aarrepäivähintapohjilla. Liikkeille jaetaan uusia painettuja AP-hintapohjia A4-koossa. Hintapohjat ovat myös ladattavissa sivun oikealta palstalta sähköisessä muodossa.

Mikäli liikkeenne tarvitsee Aarrepäivien somistusnauhaa tai ilmapalloja, ilmoitathan siitä suoraan Henkalle: henri.naukkarinen@toivakkaoy.fi tai p. 040 753 1938


Www-sivuilta inspiraatiota

Akselin www-sivuilla julkaistaan "Inspiroidu"-sivu, joka liitty aina ajankohtaiseen vuodenaikaan, juhlakauteen, loman alkuun tms. Sivulla julkaistaan mm. inspiroiva blogikirjoitus, inspiroivaa kuvamateriaalia ja liikkeiden ilmoittamia inspiroivia tarjouksia/tuotteita/palveluita teemaan liittyen.

Maaliskuussa inspiroi kevät

Liikkeet voivat nyt ilmoittaa kevään ensimmäiseen inspiroidu-teemaan tuotteita, tyylivinkkejä ja/tai tarjouksia, jotka liittyvät aiheeseen ''Kevättä rinnassa''.
Tuote/tarjous/palvelu voi olla esim. kevään väreissä, se voi liittyä kevätpukeutumiseen tai -siivoukseen, se voi olla kevään uutuus tai sen hinta voi olla kepeän keväinen tms. 

Aarrepäivien aikaan Akselin www-sivujen kävijämäärät moninkertaistuvat joten maaliskuun Inspiraatio-sivu tulee saamaan erityisen paljon kävijöitä.

Inspiraatio-sivulle ilmoitetaan tuotteet tarjouseditorilla

Ilmoita tuotteet tarjouseditorin kautta ja valitse kategoriaksi ''Kevättä rinnassa''. Ilmoitetut tuotteet näkyvät kampanjasivulla maanantaista 11.3. alkaen.

Kevättä rinnassa -kampanjasivua tullaan markkinoimaan sähköisissä medioissa huhtikuusta alkaen. 

» Kirjaudu intraan tästä