Kuva: Akselitunnus

VIIKKOINFO
20.04.2024

 

VIIKKOINFO – 30.2 - 3.2.

Uutiskirje sisältää
 

  • Tärkeää tietoa tulevista tapahtumista
  • Intran tarjouseditori on nyt päivitetty
  • Somejulkaisujen lähetyskäytäntö muuttuu
  • Ilmoita ystävänpäiväviikon tarjoukset

Tärkeää tietoa tulevista tapahtumista ja tarjouseditorin muutoksista 


Tässä uutiskirjeessä on nyt paljon asiaa mm; tarjouseditorin uudistuksesta, somekäytäntöjen muutoksista sekä muista ajankohtaisista asioista, joten toivottavasti jaksatte lukea viestin loppuun. 

Intran Tarjouseditori on nyt päivitetty


Tarjouseditorin muutostyöt on nyt saatu valmiiksi. Ennen olette ilmoittaneet kampanjatarjoukset (esim. Aarrepäivätarjoukset) ja somepostaukset Intran työkalupakin kautta löytyvillä lomakkeilla tai Kixitille sähköpostiin. 

Jatkossa kaikki liikkeiden tarjoukset – Aarrepäivätarjoukset, www-sivun yleiset tarjoukset, sometarjoukset ja muut kampanjatarjoukset – ilmoitetaan intran Tarjouseditorilla. 

Liike voi ilmoittaa tuttuun tapaan tarjouksen Tarjouseditorilla sivulle www.kauppakeskusakseli.fi/tarjoukset ja määrittää tarjoukselle voimassaoloajan

TAI

liike voi ilmoittaa Tarjouseditorilla tarjouksen/tuotteen ajankohtaiseen markkinointikampanjaan. (esim. Ystävänpäivä, Aarrepäivät jne.)

Kampanjatarjouksiin liike ei voi määrittää voimassaoloaikaa, vaan kampanjatarjoukset nousevat kampanjasivuille markkinointitiimin ilmoittamina ajanjaksoina. 

Esimerkiksi kun olet ilmoittanut Aarrepäivätarjouksen ja valinnut kampanjaksi ''Aarrepäivät 2019'' nousee tarjous automaattisesti näkymään Aarrepäiväsivulle markkinointitiimin määrittelemänä ajankohtana, tämän kevään Aarrepäivien osalta 7.-16.3. 

Julkaise kauppakeskusakseli.fi/tarjoukset -sivuille vain tarjouksia
Liikkeiden tapahtumat, uutuustuotteet tai tuoteryhmät eivät olet asioita, joita tarjouseditorilla julkaistaan Akselin Tarjoukset-sivuille. Erikseen määriteltyihin kampanjoihin liikkeet voivat ilmoittaa myös normaalihintaisia tuotteita. Ko. kampanjoista tiedotetaan liikkeille aina erikseen.

Tarkemmat ohjeet Tarjouseditorin käyttöön löytyvät Tarjouseditori-sivuilta.

Somejulkaisujen lähetyskäytäntö muuttuu
 

Ennen olette lähettäneet somejulkaisut suoraan Sallalle. Jatkossa someen julkaistaan vain Tarjouseditorilla lisättyjä tuotteita markkinointitiimin toimesta. 

Markkinointitiimi huolehtii siitä, että jokaista Akselin liikettä nostetaan esiin tasapuolisesti kauppakeskuksen somekanavissa, jotta Akselin monipuolisuutta saadaan tuotua esiin. Tästä syystä kaikkia tarjous-sivulla näkyviä tarjouksia ei tulla aina julkaisemaan. Etusijalla ovat ne liikkeet, jotka eivät ole viimeisimpänä julkaisseet tarjouksia. 

Haluatko tuoda Akselin somessa esiin jotain muuta kuin tuotetarjouksen?

Mikäli liike haluaa nostaa Akselin somessa esiin tuotevalikoimaansa, liikkeen omaa tapahtumaa tai jotakin muuta kuin tarjouksia, tulee julkaistava kuva ja teksti lähettää Intran työkalupakin somesivulta löytyvän lomakkeen kautta.

Kun liike julkaisee Tarjouseditorilla tarjouksen, antaa liike hyväksynnän sille, että tarjous voidaan julkaista Akselin somessa. Eli enää yksittäisiä tuotenostoja ja/tai tarjouksia ei lähetetä Sallalle missään tilanteessa, vaan ne lisätään aina joko tarjouseditorille tai Intran lomakkeen kautta.

Täyden kympin ystävä -kampanjaviikko 7.-14.2.

Ystävänpäivää vietetään 14.2. Liikkeet voivat ilmoittaa "Täyden kympin ystävä" -kampanjaviikolle tarjouksia/tuotteita jotka sopivat ko. teemaan, sopien esim. ystävänpäivälahjaksi. Mikäli kyseessä on tarjoustuote, tulee tarjouksen olla voimassa koko viikon ajan.

Tarjoukset/teemaan sopivat tuotteet/palvelut julkaistaan Akselin verkkosivujen Täyden kympin ystävä -kampanjasivulla 7.-14.2., sekä somessa pitkin kampanjaviikkoa.

Someen tulevia tarjouksia ei lähetetä Sallalle erikseen, vaan tarjoukset poimitaan Tarjouseditorilla ilmoitetuista kampanjatarjouksista/kampanjatuotteista. 

Ilmoita ystävänpäiväviikon tarjoukset/tuotteet viimeistään ke  6.2. Intran Tarjouseditorilla

Ohjeet - näin ilmoitan Täyden kympin ystävä -kampanjaviikolle tarjouksen

Tarjouksia pääset ilmoittamaan Intran Tarjouseditori-sivulta -> omat tarjoukset -> lisää uusi tarjous

1. Aloita täyttämällä tarvittavat tuotteen/palvelun tiedot ja lisäämällä markkinointimateriaaleihin sekä someen lisättävä kuva.

Täytä tiedot huolellisesti, koska nämä tiedot julkaistaan kampanjasivustolla sekä somessa. 

2. Valitse kampanja ''Ystävänpäivä 2019'' 

3. Valitse teema mihin tuote/palvelu kuuluu

Teeman avulla asiakas pystyy suodattamaan hakutuloksia, jos on esimerkiksi kiinnostunut vain ravintola -ja kahvilapalveluista.

4. Tarkista, että olet kirjoittanut tarvittavat tiedot oikein, julkaise ja lähetä tarjous

​Mikäli liikkeenne haluaa opastusta tarjouseditorin käyttöön tai jokin ohjeistus herättää kysymyksiä, voi Salla tulla käymään liikkeessä tai ohjeistaa asiasta puhelimitse. Tässä tapauksessa olethan yhteydessä Sallaan:

salla@kixit.fi 
puh: 050 9112415

Pysy kuulolla!
Ohjeet Aarepäivätarjousten ilmoittamiseen lähetetään lähipäivinä!

» Kirjaudu intraan tästä